13
Domaći fudbal

FOTO: Željko Čačija

PRODAJA ILI NEŠTO DRUGO: Dva igrača odradila sjajno pripreme, ali ih nema na spisku za Evropu…

Objavljeno: 09.07.16 u 14:08

Crvena zvezda je u Nion poslala spisak igrača na koje računa za utakmice sa Valetom u kvalifikacijama za Ligu šampiona, a izostanak dva imena je zapao u oči svima.

Reč je o napadaču Petru Orlandiću i vezisti Davidu Babunskom. Sve bi verovatno prošlo neopaženo da Crnogorac i Makedonac nisu imali odlične pripreme iza sebe. Petar Orlandić je postigao tri gola protiv Krškog, dok je juče protiv Radomlje Babunski dva puta tresao mrežu i asistirao.

ZVEZDA LICENCIRALA IGRAČE: Sedmorica precrtanih, a izostanak velikog pojačanja bode oči!

Možda su upravo i to razlozi što dva igrača nisu na spisku za mečeve u kvalfikacijama za Ligu šampiona. Spekuliše se o tome da su Orlandić i Banunski na izlaznim vratima stadiona „Rajko Mitić“, to jest da postoje zainteresovani klubovi za njih i da u jakoj konkurenciji Zvezda želi da zaradi nešto novca na njima. Da li su u pitanju transferi ili nešto drugo saznaćemo uskoro…

Delije, koje je vaše mišljenje?

0
0

13 Komentara

  1. Bit će mjesta za njih nek ne klonu duhom duga je sezona-ispast će neko od ovi izabranih brzo i onda su oni prvi pikovi a oni posjeduju kvalitet. Poozz,,.

    0
    0
    Odgovori
    • ..Ima li neki putnjicavac da je rodom i poreklom iz Srbije ili su svi navijaci crvenog raspalog fk-naturalizovani !!!???

      0
      0
      Odgovori
      • …sto tako nesto nisi potao kad si sa tribine u svom voljenom dresu bodrio Kujtima Šalju i Fadilja Vokrija?!

        0
        0
        Odgovori
      • А ти си Србин који користи латинично писмо!!!!! Бежи бедо у рупу и не прљај име Србије. Мада мој комшија се зове Срба па си можда ти Србин пасторак!!!!

        0
        0
        Odgovori
  2. Kada dođe i potpiše Mitrović mi bi voleli da Luković ide na klupu ali će najverovatnije Mitrović da se uigrava sa Lukovićem.

    0
    0
    Odgovori
  3. Profil Grofa je možda i najbolje opisan ovdje

    https://www.ftbl.ru/blogs/vyacheslav-opakhin/bozhe-chto-eto-vo-chto-prevratilsya-lokomotiv-miodraga-bozhovicha/

    To je tip trenera, kako se kaže u tekstu, koji sve bazira na povjerenju među igračima i njime. U tom smislu formirane i starije igrače u koje stekne maksimalno poverenje će držati bez obzira na formu u igri. Nekako se taj odnos gradi i izvan granica onog profesionalnog dijela. Na način da se sa timom može okupiti i u restoranu i piti i pušiti nargile ( isto iz teksta )

    To je njegova specifičnost. Zato su kod njega igrali neki igrači uvijek i bez obzira na formu, dok su mladi jako teško ili nikako dolazili do prilike.

    Pozitivno je to što je on apsolutni autoritet. Sa lakoćom na sebe svaljuje pritisak javnosti, medija, navijača i što kao takav može od igrača dobiti maksimalnu angažiranost. Negativno je to što on očekuje upravo od te grupe kojoj najviše vjeruje najveću odgovornost koja se ponekad ne vrati i onda potonu i tim i on.

    Prednost kod takvih trenera jeste da može napraviti pozitivno okruženje koje može donijeti dobar rezultat, ali kao i u slučaju Lokomotiva može ići u kontra smjeru. Druga stvar su mladi. I Lokomotiv kao i mi mora stalno promovirati nove igrače kako se ne bi doveo u situaciju da sve mora kupovati što ih je i dovelo u negativan bilans bez obzira na jakog sponzora.

    Zato me malo i čudi što ljudi očekuju da će zamjeniti Lukovića koji je kapiten. Nije u skladu sa njegovim karakterom da tako olako promjeni kapitena.

    0
    0
    Odgovori
  4. Mislim da minimum 8 igraca mora biti iz skole fudbala kluba koji prijavljuje igrace pa to je razlog prijave Ilica, Joveljica, Stankovica…. A kad odu Katai, Ibanjez, Hugo bice prijavljeni Babunski, Orlandic(trenutno povrijedjen) i stoper Mitrovic

    0
    0
    Odgovori
  5. Krsko i Radomlje , nisu ekipe gde mozes tacno odrediti kvalitet bilo kog igraca . Lepo je imati dosta dobri fudbalera a onda imas problem , neko mora na klupu a neki na tribine . Grof zna sta radi .

    0
    0
    Odgovori
  6. Dark je najveći iskompleksirani retard koi postoi na kugli zemaljskoj,daj covjece idi na vase vijesti sta trazis ovđe?100% si bivsi ganci a sad janicar,koja doza mrznje,to nije normalno,preispitaj se kukavce,ti si totalna fijoka..

    0
    0
    Odgovori
  7. Ja bih posle ovog otišo iz Zvezde ma koliko da je volim,ja sam zgranut prosto nemogu da verujem,ovo je šok za mene kao da smo ispali od maltežana a posle ovog neznam šta da mislim razočarenje ogromnooooooooooooo

    0
    0
    Odgovori
  8. „Delije, koje je vase misljenje“..??????? Pa, opste je poznato da ONE nemaju MISLJENJE, da ga imaju ne bi ni navijale za crvenu petokraku i podrzavale abolirani kadar-koji je ukapirao da kroz kladionicu za 1 kolo u Evropi VISE „ZARADI“ nego da se plasira u LS i LE..ZA SEBE, NARAVNO !!! .!. XXAAXXAA .!.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter