2
Domaći fudbal

GDE JE ‘POSLEDNJE’ POJAČANJE: Zvezdu koči Bajram?

Objavljeno: 09.07.16 u 15:17

HotSport je najavio dolazak iskusnog štopera na stadion „Rajko Mitić“, ali se posao zakompikovao, ali ne krivicom Zvezde i turskog kluba.

Naš portal je došao do saznanja da je Milan Mitrović dobio papire Mersina i da je slobodan da pojača crveno-bele. Vest nije demantovana, ali jeste odložena za koji dan. Igrač o kome se priča još od juna meseca nikako ne uspeva da napusti turski klub. Razlog nije želja tamošnjeg drugoligaša da zadrži Srbina, već jedan od njavećih muslimanskih praznika. Naime, počeo je Bajram po kome se u Turskoj može raditi samo noću. To znači da kad u Mersinu mogu da završe papire u Srbiji se spava.Tačnije administracija u Turskoj radi samo noću, kada u našem savezu ljudi ne rade.

PRODAJA ILI NEŠTO DRUGO: Dva igrača odradila sjajno pripreme, ali ih nema na spisku za Evropu…

Ipak, očekuje se da kroz par dana Crvena zvezda dovede i „poslednje“ pojačanje i to na mestu štopera. Ipak, ostaje žal što crveno-beli nisu uspeli da formiraju odbranu kako su hteli pre dvomeča sa Valetom. Ipak, Miodrag Božović ne mora da brine, od štopera na raspolaganju su mu standardni Tomas Fibel, kapiten Aleksandar Luković, iskusni Zoran Rendulić, kao i mladi Adam Mičel i Miloš Stojanović.

PONOVO SLUČAJNO? Novi kiks UEFA u vezi Zvezde, ovog puta ‘meta’ je ‘Grof’ Božović (FOTO)

0
0

2 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter