0
Domaći fudbal

FOTO: Biljana Obradović

EVERTON OTVORIO DUŠU: Ponekad ni sam sebe ne razumem… (VIDEO)

Objavljeno: 05.07.16 u 13:59

Brazilski vezista konačno je progovorio posle nekoliko meseci i gola u ‘večitom’ derbiju koji je podigao mnogo prašine u fudbalskoj javnosti u Srbiji.

U 96. minutu poslednjeg derbija protiv Crvene zvezde, Partizanov ‘motorino’ Everton Luiz je ‘zategao’ sa preko 35 metara i poslao pravi projektil koji Damir Kahriman nije mogao da ukroti, a onda je Brazilac umesto na južnu, otrčao na severnu tribinu gde je otplesao ‘sambu’ i izazvao veliki gnev suparničkih navijača.

– Nikad posle toga nisam imao problem s navijačima Zvezde. Jesam dobijao preteće poruke na Fejsbuk i Instagram profilu, ali to je donekle i normalno. Jedino sam imao strah da se nešto ne desi mojoj supruzi. Opet, živimo u 21. veku, utakmica se igra na terenu, a čim se ona završi trebalo bi da zaboravimo šta je bilo – rekak je Everton novinarima u mestu Gnjevine u Poljskoj gde se crno-beli već gotovo dve nedelje nalaze na pripremama.

DA PADNE MRAK NA OČI: Cena Andrije Živkovića meri se u desetinama miliona…

Međutim, za sebe ističe da je izuzetno miran van terena, ali kad kroči na ‘zeleni tepih’.

– Van terena sam miran i ozbiljan, ali kad treba da se igra i da se brani moj klub onda sam skroz drugačiji. Ponekad ni sam sebe ne mogu da razumem. Agresivan sam, jer želim da budem najbolji.

Veruje da Partizan može mnogo ove sezone, koja će biti njegova prva evropska u karijeri.

– Zadovoljan sam novim igračkim kadrom. Želimo da u prvenstvu ostvarimo bolje rezultate i da se plasiramo u grupnu fazu Lige Evrope. Bio bi to za mene prvi put da igram na međunarodnoj sceni, kao i šansa da se na njoj dokažem – istakao je Everton.

NOVA RUBRIKA NA TV PARTIZAN: ‘P’ kao Partizan – svetinja, ‘Č’ kao ‘čaša’ Ilić! (VIDEO)

Problem sa komunikacijom još uvek postoji, zato je prevodilac u ovom intervjuu bio Valeri Božinov.

– Teško mi je bilo pola godine, imao sma problem sa jezikom, jer je srpski naporan, ali hvala ekipi koja mi svakodnevno pomaže. Saigrači čine sve da mi ništa ne fali. Mnogo sam zadovoljan što Leonardo dolazi. Ne znamo se, nismo drugari, ali imam predstavu o tome da je igrao u inostranstvu. Biće mi lakše zbog jezika. Njemu, takođe – objasnio je Everton.

(Izvor: youtube / DanasConferences)

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter