4
Domaći fudbal

FOTO: uefa.com

DA PADNE MRAK NA OČI: Cena Andrije Živkovića meri se u desetinama miliona…

Objavljeno: 05.07.16 u 11:41

Sada već bivši fudbaler Partizana nalazi se na potpis od prelaska u redove Benfike. Ugovor će biti potpisan do 2021. godine, a Živković će za potpis dobiti četiri miliona evra.

Jedna od prvih stvari koje su uradili čelnici „Orlova“ iz Lisabona jeste otkupna klauzula. Dakle, ako bi neki klub poželeo da kupi Živkovića od Benfike, bez da se klub pita bilo šta, morao bi da izdvoji 60 miliona evra!

– Živković će biti veliko pojačanje, a prilagođavanje neće biti problem zbog mnogo Srba (Ljubomir Fejsa, Ivan Šaponjić, Luka Jović), rekao je Luiš Diogo, jedan od omiljenih stručnjaka navijača Benfike.

– Tehnički doteran igrač, brz, snažan je, ume da probije, centrra, ima sjajnu tehniku… prava zamena za Gaitana, dodao je Diogo.

Prema pisanju portugalskih medija, i Partizan bi trebalo da dobije deo – 450.000 evra ide crno-belima na ime trening kompenzacije, po pravilima UEFA.

0
0

4 Komentara

  1. Može klub da stavi i stotine miliona otkupnu cenu ali to ne znači da igrač toliko vredi,već onoliko koliko ponudi zainteresovani klub.Dečko nije ništa posebno i ovo što su mu dali 4 miliona je vrh vrhova za njega.

    0
    0
    Odgovori
  2. bome lepo sa 10 miliona dobiće klub 450000 a imamo upravu u pm a gde je tu penali 2,5 miliona evrića šugava frizura i vazura mamu im jebem ko vodi klub.interesi

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter