0
Domaći fudbal

FOTO: Partizan.rs

NOVA POBEDA PARTIZANA: Vlahović za pobedu protiv Bitovije (FOTO, VIDEO)

Objavljeno: 02.07.16 u 20:01

Posle pobede nad Lehijom, fudbaleri Partizana odigrali su u popodnevnim časovima meč sa poljkim drugoligašem Dutreks Butovijom i slavili sa 1:0.

Jedini strelac bio je mladi Vlahović u 35. minutu.

RAZIGRANI PARTIZAN: Izgleda da Poljaci baš leže crno-belima! (VIDEO)

Šansi je bilo malo na meču, a u prvih 10 minuta Partizan je napravio tri baš prave prilike za gol. Najpre je u 2 minutu Bandalovski centrirao, a Vlahović iz povoljne pozicije loše zahvatio loptu glavom, da bi samo minut kasnije Miletić sa centra u solo kaciji prošao sve do nekih 10 metara polulevo i onda šutirao u drugi ugao, da bi loptu neko kresnuo na putu ka golu i izbacio je u korner.

FOTO: Partizan.rs
FOTO: Partizan.rs

U 35 minutu, Alen Strevanović je idealno izbacio u prostor Vlahovića, a ovaj je odlično završio akciju i postigao svoj drugi gol danas (jutros protiv Lehie je postigao treći gol) i doveo crno-bele u vođstvo od 1:0.

(Izvor:youtube/FK Partizan Beograd)

 [stextbox id=“hotsport_text_box“]

Partizan: Kljajić, Bandalovski, Stevanović Miladin, Jevtović, Miletić, Radin, Marjanović, Kosović, Đuričković, Stevanović Alen, Vlahović.

II poluvreme od 59′: Jovičić, Vulićević, Bogosavac, Gogoua, Brašanac, Janković, Nišić, Lukić, Damjanović, Golubović, Božinov.

Trener: Ivan Tomić

Drutex-Bytovia: 87 Bieszczad Gerard, 3 Wrobel Lukasz, 24 Cseh Martin, 13 Memić Haris, 8 Kaminski  Sebastian, 20 Poszobut Bartolomej, 10 Bak Jakub, 26 Waclawszyk Kamil, 29 Serafin Jakub, 11 Suedukowski Janusz, 25 Akgun Enes.

Igrali su još: 1 Oszmaniec, 2 Opalcz, 15 Formela, 6 Rzuchowski, 16 Mandrycz, 14 Klichowicz, 21 Cieslik, 22 Wilczynski, 27 Lachowicz, 9 Tomaszewski, 23 Blaszkowski, 17 Wolski.

Trener: Kafarski Tomasz

[/stextbox]

Kompletan izveštaj s utakmice možete pročitati ovde.

FOTO: Partizan.rs
FOTO: Partizan.rs
0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter