2
Domaći fudbal

FOTO: FK Partizan/Miroslav Todorović

RAZIGRANI PARTIZAN: Izgleda da Poljaci baš leže crno-belima! (VIDEO)

Objavljeno: 02.07.16 u 12:52

Novi ubedljiv trijumf crno-belih na pripremama u Poljskoj, ovog puta protiv Lehije iz Gdanjska rezultatom 3:0 (2:0).

Posle poraza od APOEL-a od 1:0 i pobede nad Pogonom rezultatom 3:0, Partizan je protiv Lehije iz Gdanjska igrao novi pripremni meč za start sezone koji je zakazak za 14. jul i meč drugog kola kvalifikacija za Ligu Evrope u Beogradu protiv Slavije iz Sofije ili Zaglebja iz Lubina.

Ekipa Lehije nalazi se u istom hotelu Mistral kao i igrači Partizana i APOEL-a, u svojim redovima ima Miloša Krasića i Vanju Milinković-Savića, koji se danas nije dobro proveo protiv napada ekipe Partizana.

 [stextbox id=“hotsport_text_box“]

Partizan je meč počeo u sledećem sastavu: Šaranov-Vulićević, Gogua, Balažic, Bogosavac-Brašanac, Everton, Radović-Mihajlović, Janković, Božinov.

U drugom poluvremenu Ivan Tomić promenio je kompletnu postavu, tačnije od 62. minuta na terenu su bili Jovičić-Bandalovski, Miletić, Stevanović Miladin, Jevtović-Radin, Marjanović, Golubović, Kosović, Lukić-Vlahović.

[/stextbox]

 

JOŠ JEDAN PEH: Veliko Partizanovo pojačanje doživelo novu povredu

‘Drugopozivci’ igrali oko pola sata, ali će oni veću minutažu dobiti danas od 18 časova kada će Partizan igrati još jedan prijateljski meč protiv poljskog drugoligaša Driteks Bitovije.

Partizan je danas igrao izuzetno ‘raspevano’, vidi se da su noge znatno lakše, pa su i akcije tekle mnogo tečnije nego što je to bio slučaj u prethodnim duelima.

Crno-beli su poveli u 30. minutu kada je iz skraćenog kornera sa leve strane Mihajlović ubacio loptu ‘na penal’, a tamo je glavom Balažic sakucao u gol Milinković-Savića.

(Izvor: youtube / DanasConferences)

Samo pet minuta kasnije već je bilo 2:0. Izuzetan dug pas u prostor Božinovu uputio je Janković, a bugarski internacionalac je rutinski zatresao mrežu Lehije.

(Izvor: youtube / DanasConferences)

Sličnu akciju za napadača, ovog puta Vlahovića, videli smo u 69. minutu, kada je Đuričković proigrao mladog špica, a on u maniru velikih majstora ‘ćušnuo’ loptu iza leđa golmana za konačnih 3:0.

(Izvor: youtube / DanasConferences)

0
0

2 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter