9
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

DOBRE VESTI ZA CRVENO-BELE: Jedan od najboljih igrača ostaje u Zvezdi, ali…

Objavljeno: 01.07.16 u 09:32

U isčekivanju današnjeg najavljenog pojačanja, klub se trudi da zadrži i kostur šampionskog tima iz prošle sezone.

Dok se čeka današnja promocija Geulora Kange zakazana za 16 časova, rukovodstvo Crvene zvezde trudi se da održi gro ekipe iz prošle sezone na broju.

Dugo traje saga oko statusa Huga Vijeire u Crvenoj zvezdi, čak je u jednom momentu ponuda Marseja bila takva da se nije mogla odbiti, no crveno-beli su odoleli i reči Zvezdana Terzića sa priprema u Termama Čatež hrabre sve Delije.

– Sve ponude koje budu stigle za Vijeiru nećemo ni da razmatramo – ponovio je Terzić stav da nijedan od prvotimaca neće moći da napusti tim do 31. avgusta, a prenosi ‘Žurnal’.

POZNATA SKRIVENA LIČNOST: Evo ko je Zvezdin ‘Mister X’! (VIDEO)

Pored takvog stava sportskog direktora, sličnog mišljenja je i Hugo Vijeira, koji ipak nije decidno istakao da će sigurno ostati na Marakani.

– Imam ugovor sa Zvezdom, čeka nas mnogo iskušenja u Evropi. Pokušaćemo da se plasiramo u Ligu šampiona. Zadovoljan sam ovde, ali svašta može da se dogodi u prelaznom roku – ostao je zagonetan Portugalac.

Jedino se još postavlja pitanje broja stranaca u timu, kojih je svakim danom sve više…

LOŠE VESTI: Zvezda ostaje bez iskusnog štopera

0
0

9 Komentara

  1. ..BROJ STRANACA u crvenom stubu srama i zla Srbije je toliki, da „obican covek“ POMISLI, kada ih ugleda, da je na „Liniji fronta“ negde na „BLISKOM Istoku tj. SEVERU“ …!!! .!. XXAAXXAA .!.

    0
    0
    Odgovori
  2. ..BROJ STRANACA u crvenom stubu srama i zla Srbije je toliki, da „obican covek“ POMISLI, kada ih ugleda, da je na „Liniji fronta“ negde na „BLISKOM Istoku“ …!!! .!. XXAAXXAA .!.

    0
    0
    Odgovori
  3. ..BROJ STRANACA u crvenom stubu srama i zla Srbije je toliki, da „obican covek“ POMISLI, kada ih ugleda, da je na „Liniji fronta“ negde na „BLISKOM Istoku“ …!!!

    0
    0
    Odgovori
    • Budalcino, sad vidis kako izgleda kad neki klub sastavi tri tima,,,
      Godinama ste se vi glodarcici hvalili kako imate 2 tima…Naslusao sam se bajki o timu b, kombinovanom sastavu, jer ste toliko jaki…A sad: „placizan shit ili mudo“

      0
      0
      Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter