6
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

LOŠE VESTI: Zvezda ostaje bez iskusnog štopera

Objavljeno: 29.06.16 u 18:36

Iskusni fudbaler će, posle dve i po godine, napustiti Crvenu Zvezdu.

KRŠKO – Iskusni fudbaler Savo Pavićević  raskinuće sporazumno ugovor sa Crvenom zvezdom i napustiti klub posle dve i po godine.

Bivši reprezentativac Crne Gore karijeru će najverovatnije nastaviti u subotičkom Spartaku.

LEPE VESTI SA MARAKANE: Još jedno veliko pojačanje pred vratima Zvezde (VIDEO)

Crveno-beli su ovog leta u odbrani angažovali Tomasa Fibela i Adama Mičela, na poziciji štopera su još kapiten Aleksandar Luković i Zoran Rendulić, dok Pavićević nije otputovao sa ekipom na pripreme u slovenačke Terme Čatež.

Pavićević je sa Zvezdom osvojio dve titule prvaka Srbije, a igrao je još za Hajduk iz Kule, Vojvodinu, Kotbus, Kavalu, Makabi iz Tel Aviva, Omoniju, Hapoel iz Tel Aviva i Anortozis.

0
0

6 Komentara

  1. A zasto lose vesti?Ionako ne bi igrao,covek ima 35-36 godina i nije u kombinaciji za startnu postavu.Ako moze da odigra negde jos godinu-dve,neka se okusa.Za Zvezdu to nije nikakav hendikep u ovom trenutku.Svaka cast za onu prvu sezonu kad se vratio sa Kipra ali ne treba zaboraviti i iskljucenje protiv Kairata u 2.minutu,kad smo ostali sa 10 igraca i time izgubili tekmu i plasmanjos u samom pocetku.

    0
    0
    Odgovori
  2. Srecno majstore! Mnogi nisu verovali u tebe kada si sa 34 godine dosao u Zvezdu. Pokazao si kako se bori za voljeni klub. Srecno! I da se vratis u nekoj drugoj ulozi. Ocekuj aplauz za tebe kad sa Spartakom budes igrao protiv Zvezde. Delije te cene i postuju!

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter