6
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

‘BOMBA’ AKTIVIRANA: Argentinac na korak do Crvene zvezde? (FOTO)

Objavljeno: 24.06.16 u 13:00

Crvena zvezda bi neočekivano mogla da dobije kapitalno pojačanje u borbi za Ligu šampiona.

HotSport je pisao da se Pablo Mouče nalazi na skeneru Crvene zvezde. Bilo je samo pitanje mogu li crveno-beli finansijski sebi da prijušte skupo pojačanje. Po svemu sudeći može. Kako prenosi portal RedStar Belgrade, Pablo Mouče je u završnim pregovorima sa Crvenom zvezdom. Navodno, Upravni odbor kluba je odobrio novac za visoku platu Argentinca, a spekuliše se da je bivši igrač Boke Juniors zbog crveno-belih odbio nekoliko brazilskih klubova.

ZAVRŠEN POSAO: Koji biste od ova dva tima Zvezde voleli da vidite na terenu u prvoj zvaničnoj utakmici? (ANKETA)

Mouce

Pablo Mouče je u karijeri igrao za Estudijantes BA, Boku Juniors, Arsenal Sarandi, Kajseri i Palmeiras. Najbolje partije je pružao u Turskoj gde je bio prvi asistent lige, a trener mu je bio Robert Prosinečki. Za Argentinu je „upisao“ pet nastupa i „upisao“ dva gola.

OČAJNA FORMA: Zvezdin potencijalni protivnik u kvalifikacijama za LŠ poražen

0
0

6 Komentara

  1. Pa kako neočekivano?

    Petokraka je svetski projekat a ima budžet naroda Srbije, mmf i Gasprom.

    Realno je da ponove Tapijev Bari.

    Samo napred, da se raduju gani

    0
    0
    Odgovori
  2. Nasa zvezdana je neosetljiva na obaveze koje potpisuje, bas je briga sto vec nema ni evra u kasi…. Kad zavrsi prelazni i igraci se zakljucaju za celu polusezonu, onda nju ne briga kmecanje lakovernih „asova“ poput ovog Gaucosa. Ja ne krivim nju za nebulozno ponasanje ,po propisima bi tosvakako morala izrigati i platiti za nerazum ali su gori oni koji joj to tolerisu. Kao obicno, kad zaglavi dugove ce pripisati drzavi i nasa Jorgovanka ce to revnosno izvrsavati po direktivi Vrhovnika. Njoj jedino pripadaju brojevi titula, brandomanija i srpstvo na sceni!!!

    0
    0
    Odgovori
    • Gledaj u svoje dvoroste (buduci parking) sampiona Evrope i sveta),ostavi se ti „Zvezdane“, gledaj kako cete da prezivite…

      0
      0
      Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter