5
Domaći fudbal

ARGENTINAC BLIZU MARAKANE: Prosinečkom je donosio pobede, hoće li i Zvezdi? (VIDEO)

Objavljeno: 16.06.16 u 21:00

Generalni direktor Crvene zvezde Zvezdan Terzić otputovao je u Pariz po mega pojačanje za Crvenu zvezdu, a posle dva imena pojavilo se i treće.

Džon Ruiz ili Dijego Bisesvari? Na kraju ni jedan ni drugi, već neko treći. Kako prenosi MocartSport, Crvena zvezda je započela pregovore sa bivšim argentiskim reprezentativcem Pablom Moučeom. Momkom koji je karijeru počeo u Estudijantesu, a ime stekao igrajući za Boku i Kajseri gde ga je trenirala legenda Crvene zvezde Robert Prosinečki. Kako navodi ovaj portal pregovori su u toku, a Mouče je blizu dolaska na Marakanu.

JEDNO ILI DVA POJAČANJA: Može li Terzić da napravi čudo?

Pablo Mouče ima 28 godina, sličan je igrač Hugu Vijeri i može da igra na poziciji krila i napadača. Za Boku je odigrao 127 utakmica i postigao je 18 golova, dok je u Kajseriju na 62 utakmice „upisao“ 13 golova, ali i pregršt asistencija. Poslednjih šest meseci je proveo na pozajmici u Lanusu gde je na 10 utakmica postigao jedan gol.

Pogledajte neke pogotke Pabla Moučea:

(Izvor: YouTube/Maxtime)

0
0

5 Komentara

  1. Mouche je trequartista i kao Damiao, kad mu se igra, jedan od najboljih na svijetu. Kao i Hauche, ne znam gdje je on sad.Damiaovu karijeru ne mogu da prezalim, to je trebalo da bude novi Ronaldo.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter