4
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

PRIPREME U POLJSKOJ: Partizan startovao porazom protiv nezgodnih Kiprana (FOTO)

Objavljeno: 23.06.16 u 19:45

U prvoj pripremnoj utakmici odigranoj u Poljskoj, Partizan je poražen od šampiona Kipra ekipe APOEL-a 1:0 (0:0).

Crno-beli su startovali porazom i to sa „bele tačke“. Partizan je na terenima hotela Mistral u Gnjevinu poražen od APOEL-a sa 1:0. Odluka je pala u 71. minutu kada je u kaznenom prostoru oboren Orlandi. Precizan sa „bele tačke“ za Kiprane bio je Argentinac Tomas de Vinsent.

KUPIO IH ZA SVA VREMENA: Dejan Milojević još jednom oduševio Grobare izjavom o Zvezdi (VIDEO)

FOTO: STARSPORT
FOTO: STARSPORT

Crno-beli će tokom boravka u Poljskoj odigrati još četiri kontrolne utakmice. Prva sledeća je na programu 28. juna, ali se protivnik još traži, 2. jula na programu su dva test meča, za dve ekipe crno-belih, najpre protiv Lehije iz Gdanjska od 11 časova, zatim protiv Druteksa od 18, dok je generalna proba zakazana za 6. jul protiv rumunskog Vitorula.

NOVI ŠTOPER U HUMSKOJ: Odlično je igrao protiv Partizana, bio je na korak do prelaska u Zvezdu, ali će obući crno-beli dres

0
0

4 Komentara

  1. Dobro je sto na pripremnim tekmama ne pobedjujemo, kao neki, koji s’tim isticu svoju kandidaturu za „Samp’ona“ dirigovane i namestene premijer lige Srbije, a u Evropi ispadnu od Kairata ili kao sada sto ce od Malteza (uz pomoc nasih Grobara-MALTA). Ovaj poraz nam je smernica i putokaz onog sto VEC DUGO ZNAMO, FALE DVA ODLICNA NAPADACA I ZA 5 KLASA SMO ISPRED SVIH BALKANSKIH FK-SA SVOM KOCKASTOM CRVENO-BELOM BRATIJOM U’NACELUUUU .!. XXAAXXAA .!.

    0
    0
    Odgovori
    • Hajde bre imbecilu, mani se vise Zvezde, cmizdris tu, svima si se popeo na onu stvar, mada znam da bi ti to voleo, ali nece tw niko.

      0
      0
      Odgovori
    • Немој синак да ти буде жао то је првак једне европске земље и није срамота изгубити,е сад што је то првак са Кипра ееее ту је већ зврчка!!!!! Ја мислим да си се ти изгубио или уморио од лажних имена па сад само пишеш почетна слова!!!! Изумиреш као твој клуб синак!!!!

      0
      0
      Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter