2
Domaći fudbal

FOTO: FK Partizan

NOVI ŠTOPER U HUMSKOJ: Odlično je igrao protiv Partizana, bio je na korak do prelaska u Zvezdu, ali će obući crno-beli dres

Objavljeno: 23.06.16 u 18:51

Posle odustajanja od Dušana Cvetinovića, Partizan je krenuo u brzu potragu za štoperom i već ga je pronašao.

Sedrik Gogua je sigurno prva opcija. Sa njim za prvi tim konkuriše i oporavljeni Gregor Balažic. Ipak, uprava Partizana želi još jednog kvalitetnog štopera, to jest da napravi zid pred golom Bojana Šaranova. Prvi „pik“ bio je Dušan Cvetinović, ali kako je on još uvek u pregovorima sa Lensom, crno-beli su se okrenuli novom igraču.

PROBLEM ZA PARTIZAN: Navijačima preseo prvi dan priprema

det_dossa_junior

Reč je o Brazilci sa kiparskim pasošem Dosi Žunioru. Momku koji ima 29 godina i koji je kao član AEL sa Kipra igrao protiv „parnog valjka“, i to veoma uspešno. To ga je još 2013. godine preporučilo ne samo crno-belima, već i večitom rivalu Zvezdi. Brazilac je bio na korak od dolaska na Marakanu, ali je karijeru nastavio u Legiji. Igrao je u timu sa sadašnjim članom Partizana Miroslavom Radovićem, a sada bi sa njim mogao ponovo da sarađuje u crno-belom dresu.

PONOVO FUDBALSKI ROĐEN: Partizanov ‘stub odbrane’ jači je iz dana u dan

Dosa Žunior je u karijeri igrao za Imortal, Digenis, AEP, AEL Limasol, Legiju, Konju i Eskišehir. Za AEL je postigao 10 golova na 105 utakmica, a zapaženu rolu je imao i u dresu Legije.

0
0

2 Komentara

  1. „Sveto trojstvo“ ponovo na okupu i „salju poruku aboli. zlu“, KAIRAT ce nas FKP SVEEEE, u inat Judi Srbijeee .!. XXAAXXAA .!.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter