16
Domaći fudbal

DILEME VIŠE NEMA: Leonardo demantovao Ilieva i eurofičnom porukom najavio dolazak u Partizan! (FOTO)

Objavljeno: 22.06.16 u 23:54

Grobari su oduševljeni ovim njegovim potezom i ‘bombastičnom’ porukom kojom je najavio dolazak u Beograd.

Ivica Iliev se juče na promociji Nikole Đurđića pravio ‘iznenađen’ spominjanjem imena Leonarda da Silve Souze, kao da ne zna o kome se radi.

ILIEV ‘IZNENAĐEN’: Leonardo? Koji Leonardo?! Ima ih mnogo…

Na stadionu Partizana tom prilikom smo saznali da se Brazilac ustvari nalazi na raskrsnici između ponuda Partizana koji igra Evropu i jednog turskog kluba koji nije u evro-takmičenjima, ali mu je nudio znatno veći novac.

Vezista se opredelio ipak za sportski motiv i definitivno će doći Partizan. To je i on sam potvrdio putem Instagram profila gde je u kratkom izlaganju imao jasnu poruku da zna gde dolazi.

UDARAC ZA PARTIZAN: Ništa od velikog pojačanja

– Dolazim u najbolji tim glavnog grada Beograda. To je moj novi dom, zahvalan sam Bogu – napisao je Leonardo da Silva Souza na Instagramu.

 

A photo posted by Leonardo Souza (@leozim42) on

0
0

16 Komentara

  1. Dobrodosao u najuspesniji FK Nezavisne Republike Srbije, Slavni Beogradski FK, koji je jedini igrao LS i ponosno predstavljao Srbiju u sportskim okvirima u poslednjim DECENIJAMA NEZAVISNOSTI OD YU, za razliku od crvenog Simbola zla ex. YU i poslednjeg zaostalog kraka SRAMA NA BALKANU-FKCZ !!!

    0
    0
    Odgovori
  2. Sve zvezdasi komentarisu….ne znam da li znate,info iz prve ruke,po hitnom postupku u Skupstini Srbije,glasace se o izmeni imena Fk Crvena zvezda u FK Premijerov klub,vasoj sreci nigde kraja……………….a sto se tice Leonarda,vrhunski igrac,bravo za Ilieva.

    0
    0
    Odgovori
  3. Cigani da niste mozda ljubomorni sto nije izabrao novac kao Ibanjez pa dolazi da vas kara ?
    Gubite se nešto na tih plus 40. Lecite komplekse koje su vam nabili i Dule(u košarci da napomenem) i Stanojević i Rasovic i Vermezovic….
    Dok Partizan pobedjuje Alkmar 2x i Augzburg u Nemačkoj ,vi ste na JNA navijali za taj isti Augzburg da nas izbaci. Partizan deceniju brani čast Srbije dok vi lecite komplekse i JSL?

    0
    0
    Odgovori
  4. Cigani ajde tišina. Da li ste možda ljubomorni što dečko nije izabrao novac kao vaš ibanjez ,pa dolazi da vas kara. Dolazi u najbolji klub u Srbiji samo što ne vidite. Partizan deceniju unazad brani čast Srbije u Evropi. Dok smo mi pobeđivali Alkmar i Augzburg, i kads su nas 3 minuta delila do 16 finala LE vi ste navijali za Nemce i tako lecili komplekse koje ste zaradili i od Duleta u kosarci, i u fudbalu od mnogih. Lecite komplekse na plus 40 tih. Ne shvatate da je Partizan placao da izgubi. E sad Partizan dovodi pojačanja i za Evropu i za prvenstvo.

    0
    0
    Odgovori
  5. Na objavi u vezi FK partizan, dva komentara navijaca suprotnog kluba odnosno FK crvene zvezde, a toboze javili se jer im smeta sto je napisao najveci ili najbolji klub u Srbiji ili Beogradu, pa ako tako nastavite krajnje deciji i tako neozbiljno da se ponasate, nije ni cudno onda sto nas ovi iz inostranstva drugi navijaci zajebavaju se i podsmejavaju. “ NE TREBA SRBIMA NIKAKAV NEPRIJATELJ, POUBIJACE SE ONI I POSVADJATI SAMI IZMEDJU SEBE. „

    0
    0
    Odgovori
  6. Ma dajte bre, Zvezda je klub koji je debelo u dugovima,pokusavaju nesto,to im se posle obije o glavu, ko god u nju dodje sam je sebe osudio na razocarenje, jer ce morati da prasta dugove,ili preko suda da trazi svoje,tako to obicno biva, zato ko im sretne pojacanja po gradu,recite im da im je razocarenje blizu,da se puno nenadaju,zalosno ali istinito,pozdrav.

    0
    0
    Odgovori
  7. Samo malo Momire, deceniju zaboravio na titulu, LIGU SAMPIONA si gledao samo kod MALOG KOMSIJE, stvarno ste veliki, ahahahaha…

    0
    0
    Odgovori
  8. odlican igrac, samo da nebude lud u glavi i bice extra pojacanje ………… sto se tice ovih zvezdasa sto komentarisu smarate vise sa tim „da nije pogresio sa najboljim timom u srbiji“ , podrazumeva se da kupuje navijacei pre dolaska ………….. isto i kad novi igrace zvezde izjave indenticno, i grobari reaguju indenticno, to je ona grupa iskompleksiranih navijaca na obe strane

    0
    0
    Odgovori
  9. samo malo,ko je ovde lud? Da li ovaj dolazi u Zvezdu? Ili ne zna da dolazi u mali partizan? Ili su ga mozda lagali da su najbolji? Mozda mu niko nije spomenuo -40? Ili smo mi svi ludicpa tim koji dozivi najvecu sramotu u istoriji Sroskog fudbala i zaistaje sramnih 40 bodova je ustvari najbolji… Hmhmhmmmmmm Mislim da ovde bas nikom nije NISTA jasno ahahaaaa

    0
    0
    Odgovori
  10. Auuu,pa on ne zna ni gde dolazi,zamislja da ce igrati za Zvezdu.Kako su ga gadno obmanuli a decko naivan i ispade glup u drustvo i na drustvenim mrezama.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter