7
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

ILIEV ‘IZNENAĐEN’: Leonardo? Koji Leonardo?! Ima ih mnogo…

Objavljeno: 21.06.16 u 13:08

Međutim, na stadionu Partizana došli smo do saznanja da je svima jasno o kome se radi, ali da se fudbaler nalazi na raskrsnici između Partizana i jednog turskog kluba.

Partizan je predstavio sedmo pojačanje u prelaznom roku, Nikolu Đurđića, a tu se priča oko dolazaka u Humsku ne završava. Tačnije, trebala je da se završi danas, jer su mnogi mediji preneli da je Leonardo da Silva Souza potpisao faksom ugovor sa crno-belima, kao i da je pred vratima štoper Dušan Cvetinović.

Međutim, od Ivice Ilieva na konferenciji smo mogli da čujemo drugačije ‘tonove’. Na pitanje oko Cvetinovića odgovorio je potvrdno:

– Cvetinović će biti poslednji igrač koji bi kompletirao našu priču u ovom prelaznom roku i sa njim bi završili tim za Ligu Evrope. Brzo smo sve odradili i trener će imati sve igrače na pripremama – rekao je Iliev.

Ali kada je upitan za drugog igrača za koga se mislilo da je završena priča, Iliev se ‘šokirao’:

– Leonardo, koji Leonardo? Vi to znate bolje od mene. Potpisao je, nije, znaju se rokovi… Vidite, ima ih mnogo sa takvim imenom. Ja vam njegovo ime ovde nisam dao… – poprilično ‘iznenađen’ je bio Ivica Iliev.

Inače, na stadionu smo saznali daje Leonardo ipak blizu Partizana, ali da još uvek ‘vaga’ hoće li prihvatiti mnogo unosniju ponudu jednog ‘osrednjeg turskog kluba’ koji ne igra evro-takmičenja, ili će prihvatiti Partizanovu i igrati u Evropi. Naredni sati mogli bi da nam daju odgovor.

ĐURĐIĆ OSTVARIO SAN: Nisam individualac i majstor fudbala, zavisim od ekipe kojoj podređujem sve! (FOTO)

Dalje je Iliev odgovarao na pitanja novinara o drugoj ‘devetci’ koju je nedavno najavio. Prva je Đurđić, a na drugu ćemo, još, sačekati…

– Sačekajmo da uživamo u ovoj prvoj, udarnoj. U ovom trenutku imamo tri napadača, a drugu ‘devetku’ ćemo čekati. Ako se nešto desi, a znate na šta mislim… – rekao je, verovatno aludirajući na mogući odlazak Valerija Božinova.

Što se tiče odlazaka, tu za sada nema aktivnosti, iz prostog razloga.

U Evropi još niko ne radi, valjda zbog EURA koji je u toku. Postoje svakakva mišljenja i insinuacije, napravili smo ono što smo želeli, igrače sa karakterom i kvalitetom. Doćiće vreme i za odlaske, ali kada za to dođe red. Ubeđen sam, tek kada se završi Evropsko prvenstvo.

Upitan i da li bi imalo novca ukoliko se pojavi neka velika prilika za vrhunskog igrača do kraja prelaznog roka, ili je kasa sa ovim igračima prazna, Iliev je rekao:

– Za vrhunskog igrača će se uvek naći. E sad, da li bi to bilo dovoljno… – zagonetno je zaključio Ivica Iliev.

0
0

7 Komentara

  1. Mikelanjelo,Rafaelo,sem po kornjacama sto su poznati to su vam bili i umetnici…
    p.s. legendarni Zika Obretkovic je svojevremeno rekao“nindza kornjace IMAU kratke noge i one prisluskaju“

    0
    0
    Odgovori
  2. Bolje da se ugasi klub nego da se sramoti ovako,niste u stanju da napravite ekipu,dok Zvezda dovodi ozbiljna pojacanja vi ste uspeli samo vremesnog Radovica i gomilu indijanaca iz nase Veoma Supr lige,ljigavci odvratni

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter