1
Fudbal

UEFA DONELA ODLUKU: Nas bi već poslali kući, a Hrvate…

Objavljeno: 20.06.16 u 18:52

UEFA je danas donela odluku i kaznila Fudbalski savez Hrvatske, koji sigurno trlja zadovoljno ruke.

Navijači Hrvatske prekinuli su utakmicu sa Češkom na Evropskom prvenstvu u Francuskoj, i dok su mnogi očekivali rigoroznu kaznu, oduzimanje bodova u sledećim kvalifikacijama i uplatu velike sume novca na račun UEFA, kuća fudbala je bila ponovo milosrdna prema „kockastima“.

UEFA NE ZNA GDE ĆE PRE: Na udaru Albanci i Rumuni, čeka se najteža kazna za Hrvatsku

Kako javlja FS Hrvatske, UEFA je odlučila da „komšije“ kazni sa svega 100 hiljada evra. Tako je evropska krovna fudbalska organizacija dokazala da ima dva lica i dvostruke aršine, jer je Srbija za svaki incident, bila kriva ili ne, morala da plati, plus su joj oduzimani bodovi. Sa druge strane navijači Hrvatske su u poelsdnje dve godine bili učesnici u više od pet incidenata, ali su kazne uvek bile milosrdne.

‘BRILJIRAJU’: Hrvati optužuju Srbe da su izazvali prekid u Sent Etijenu (FOTO)

Da su kojim slučajem naši navijači napravili sličan incident, verujemo da bi prvi put u istoriji velikih takmičenja imali selekciju koja je za „zelenim stolom“ izbačena.

0
0

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter