5
Domaći fudbal

‘BRILJIRAJU’: Hrvati optužuju Srbe da su izazvali prekid u Sent Etijenu (FOTO)

Objavljeno: 19.06.16 u 11:09

Sada više nema sumnje da je Hrvatima Srbija najveći trn u oku, ali veću glupost od „komšija“ nismo mogli da pročitamo.

„Benglaski“ prekid kako su ga Hrvati nazvali posle utakmice sa Češkom čeka svoj epilog u sedištu UEFA. FS Hrvatske se plaši oštre kazne, a ona je izbacivanje ekipe sa EP ili možda čak oduzimanje bodova pred start kvalifikacija za Svetsko prvenstvo u Rusiji. I dok je „mač nad glavom komšija“, oni pokušavaju krivicu da svale na nekog drugog i to onog ko nije prisutan u Francuskoj.

Naime, portal Slobodna Dalmacija je danas pustio tekst u kome se navodi da su utakmicu u Sent Etijenu prekinuli državljani Srbije i BIH. Razlog im je nepoznat, a sumnja se da su to uradili zbog novca, kao što se to nekada spekulisalo za prekid utakmice Srbije i Italije u Đenovi.

FOTO: Slobodna Dalmacija/Printscreen
FOTO: Slobodna Dalmacija/Printscreen

Slobodna Dalmacija navodi da informacija nije sto posto tačna, to jest da se čeka potvrda. Po toj priči Srbi i Bosanci su nabavili dresove „kockastih“ i ušli na stadion da sa bakljama prekinu utakmicu. Piše i da je deo navijača imao dresove, dok je ostatak bio u civilu.

Takođe, ovaj portal pokušava da „opere“ Torcidu koja je glavna okrivljena za haos u Francuskoj. Zato Slobodna Dalmacija poziva da se što pre otkrije dali se radi o „uvoznim huliganima“ ili je istina neka treća…

0
0

5 Komentara

  1. Pod hitno istraziti korene i poreklo Domagoja Vide…garant su mi preci bili Srbi jer nijedan hrvat ne bi napravio penal u zadnjem minutu i tako dozvolio da se ispusti pobeda.On je taj ubaceni element u momcad kockastih da bi izvrsio diverziju.Pod hitno ga skloniti iz tima.

    0
    0
    Odgovori
  2. хахахахахахахахахахахахаххахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахаххахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахаххахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахаххахахахахахахахаха… Сјајно…

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter