5
Domaći fudbal

FOTO: FK Partizan

STIŽE NOVO POJAČANJE: Posle Đurđića, Partizan želi štopera iz Francuske?

Objavljeno: 17.06.16 u 21:05

Partizan se ne šali ovog leta i želi ponovo da uzme primat nad Crvenom zvezdom u domaćem prvenstvu, a pri tom i da napravi tim za Ligu Evrope.

Posle serije dolazaka igrača iz domaće lige i iskusnog ljubimca Grobara Miroslava Radovića, Partizan je doveo u napadu i bivšeg reprezentativca Srbije Nikolu Đurđića. Tu uprava „parnog valjka“ ne želi da se zaustavi. Uskoro bi u Humsku mogao da stigne štoper koji je prethodnih sedam godina proveo u inostranstvu.

JOŠ JEDAN NEDOSTATAK SRPSKOG FUDBALA: Bačka ima veliku molbu za Partizan i Javor

Reč je 27-godišnjem Dušanu Cvetinoviću, štoperu koji je prethodnih šest meseci igrao u francuskom Lensu. Partizan je stupio u kontakt sa igračem, ali se ne pita on. Naime, Cvetinović je pod ugovorom sa Haugesundom, ali se ni Norvežani ne pitaju. Zašto? Zato što je Cvetinović šest meseci bio pozajmljeni igrač u Lensu gde je ostavio daobar utisak. Samim tim Francuzi imaju i prednost ako žele da otkupe ugovor Srbina.

TO JE TO: Iliev potvrdio dolazak nove zvezde prelaznog roka!

Dušan Cvetinović je u karijeri igrao za Mačvu (8-1), Dinamo Vranje (41-1), Volen (35-0), Grashopers (7-0), Haugesund (54-5) i Lens (19-0).

0
0

5 Komentara

  1. Ovi tek sad shvatili koliki su krs od ekipe imali,pa dovedose citav novi tim.Medjutim,ni to im nece puno pomoci,ostace samo drugi,doduse,imace mnogo manji zaostatak iza sampiona ali nadaju se ljudi.Dok se svi novi igraci uigraju,ode Zvezda na nedostiznu prednost i opet,Jovo nanovo,menjaj igrace.

    0
    0
    Odgovori
  2. joker@ O cemu ti ovde pricas? Tim na koji se pozivas je zaostajao 30+ bodova za prvoplasiranim. Naravno da je trebalo razjuriti neznalice i dovesti ne 6 nego 106 novih.

    0
    0
    Odgovori
  3. zvezdasi nam prave upravu po svojoj meri.novi strucni stab promenio ceo tim ,nema kontinuiteta nikakvog.urava probala da nas ubedi zimus kako najbolji mladi igrac kosta samo1.5e .ne znam da je kraj …….

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter