13
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

TO JE TO: Iliev potvrdio dolazak nove zvezde prelaznog roka!

Objavljeno: 17.06.16 u 14:10

Stvar je završena, Partizan je i definitivno dobio sedmo pojačanje ovog leta.

Nagađanjima je kraj – Partizan je posle Miroslava Radovića dobio možda i najveće pojačanje ovog prelaznog roka. Nikola Đurđić biće u naredne dve godine oslonac Partizana.

To je za ‘Sport’ potvrdio Ivica Iliev, sportski direktor Partizana i čovek zadužen za dovođenje pojačanja treneru Ivanu Tomiću.

– Jesmo, dogovorili smo se – rekao je Iliev dan posle objave da je Partizan poslao zvaničnu ponudu Augzburgu.

KAKVO POJAČANJE ZA PARTIZAN: Još jedan napadač, potpisuje za crno – bele!

Đurđić će sa Partizanom potpisati dvogodišnji ugovor, isto kao i Mire Radović, a ovog leta on je sedmo pojačanje crno-belih, posle Petra Đuričkovića, Milana Radina, Sašu Marjanovića, Nemanju Miletića, Marka Jankovića i pomenutog Radovića.

Nikola Đurđić je u karijeri igrao za Radnički iz Pirota, Voždovac zatim za skandinavske klubove Haugesund i Helsinborg, a onda i Grojter Firt i Augzburg i švedski Malme sa kojim je igrao u Ligi šampiona u sezoni iza nas.

JOŠ NIJE GOTOVO: Partizan “podebljao” cifru za sedmo pojačanje

0
0

13 Komentara

  1. gledao sam momka dok je bio na pozajmici u svedskoj, igrao covek cl i to dobro, za razliku od viere koji nije dalje od surdulice otisao

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter