2
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

DOBRE VESTI SA MARAKANE: Ibanjez odjavio šampiona Turske, ‘javili’ se vračevi iz Gabona

Objavljeno: 16.06.16 u 22:09

Dve lepe vesti za Delije stižu sa našeg najvećeg stadiona, a obe su vezane za transfere igrača.

Hugo Vijera je „izgubio avionske karte“ za Beograd. U prevodu interesovanje Marseja dovelo je do toga da Portugalac izgleda ne razmišlja o povratku u prestonicu Srbije. Zbog toga je generalni direktor crveno-belih hitno otišao za Pariz da pokuša u što kraćem roku da pronađe zamenu. I dok potraga traje, sa Marakane stižu lepe vesti.

Prva je ta da Luis Ibanjez ne želi da napusti Crvenu zvezdu do kraja kvalifikacija za Ligu šampiona, iako u redu za Argentinca stoje velikani poput Olimpijakosa, Fenerbahčea i Bešiktaša.

GROM IZ VEDRA NEBA: Vlasnik Olimpijakosa kupuje Zvezdu?!

– Lepo je da vas tako veliki klubovi cene, ali ja razmišljam trenutno samo o Crvenoj zvezdi i o tome kako da se plasiramo u Ligu šampiona ili Ligu Evrope. Jer, moja misija bi bila potpuna ako bih uveo Zvezdu u elitu. Posle bih mogao da razmišljam o odlasku – rekao je Ibanjez za Novosti.

ARGENTINAC BLIZU MARAKANE: Prosinečkom je donosio pobede, hoće li i Zvezdi? (VIDEO)

Druga je ta da su „vračevi iz Gabona oslobodili“ Gelora Kangu i da se pomoću „dimnih signala“ javio Zvezdi. Kako stoje stvari reprezentativac Gabona bi u ponedeljak mogao da stigne u Beograd i finišira pregovore.

0
0

2 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter