4
Domaći fudbal

PORUKA IZ RUSIJE: Afrički vezista korak bliži Zvezdi

Objavljeno: 08.06.16 u 11:28

Kako HotSport nezvanično saznaje Gelor Kanga je korak bliži dolaskau na stadion ‘Rajko Mitić’.

Crvena zvezda za pet dana startuje sa pripremama za novu sezonu u kojoj je čeka borba na tri fronta Liga šampiona, domaće prvenstvo i Kup. Toliko je vremena ostalo i upravi da pokuša na vreme da dovede sva željena pojačanja. Tri su već stigla Stefan Milošević, Tomas Fibel i Adam Mičel. Sada su svi pogledi uprti ka ofanzivi, to jest vezisti Geloru Kangi i napadaču Andriji Pavloviću.

RADNO NA MARAKANI: Predstavljen zlatni ‘Orlić’

Kada je reč o reprezentativcu Gabona sam sportski direktor Blažo Raosavljević je rekao da su pregovori u toku. HotSport nezvanično saznaje da je Kanga korak bliži dolasku u Beograd. Naime, iz ruskih izvora bliskim Rostovu, drugi tim tamošnjeg prvenstva planira da napravi moćnu ekipu koja će mmoći da preskoči dva teška kola u kvalifkacijama za Ligu šampiona. Tako na Donu planiraju da dovedu skupa inostrana pojačanja, te moraju i da se oslobode pojedinih stranih fudbalera. Na tom spisku je i Gelor Kanga kome ugovor ističe.

URNEBESNO: Pogledajte kako je Mbođ ispratio završnicu derbija i kako je nazvao Gudurića, umrećete od smeha (VIDEO)

Takođe, pojedini beogradski mediji pišu i da je Crvena zvezda spremna da „razbije kasu“ za Gabonca. Navodno, spremna mu je ponuda od 350 hiljada evra godišnje. Verujemo da će rasplet priče Crvena zvezda – Kanga dobiti do ponedeljka kada će Miodrag Grof Božović sa igračima istrčati na teren.

0
0

4 Komentara

  1. Al opet mi nije jasno, oni prave tim i hoce da ga se otarase zbog lige sampiona a zvezda se satire da ga dovede, pa ko je ovde lud?

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter