2
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

RADNO NA MARAKANI: Predstavljen zlatni ‘Orlić’

Objavljeno: 07.06.16 u 15:16

Na stadionu Crvene zvezde predstavljen je Stefan Milošević, član reprezentacije Srbije koja se na Novom Zelandu popela na krov sveta.

Novinarima se prvo obratio Blažo Raosavljević, sportski direktor Zvezde:

– Danas predstavljamo još jednog šampiona. Radi se o Stefanu Miloševiću, fudbaleru koji je bio član zlatne generacije „orlića“ i koji je nastupao na Novom Zelandu. Stefan je rođen 1995. godine i igra na poziciji levog beka. Počeo je u Rudaru iz Kostolca, potom je bio četiri godine u Zvezdi, i preko Partizana je završio u Spartaku iz Subotice. Tamo je igrao, nametnuo se, i zato smo ga i vratili. Prošle sezone je dao pet golova, imao je i dosta asistencija i to ga je preporučilo da dođe u Crvenu zvezdu. Karakteristike su mu brzina, upornost, odlična leva noga, dobar prekid, i to nam govori da može da igra u šampionskoj ekipi Crvene zvezde.

Nakon njega, reč je dobio momak koji će nositi broj 21 u našem najtrofejnijem klubu:

– Direktor je već dosta o meni rekao, a ja mogu samo da kažem da sam došao u veliki klub. Zvezda je prethodnu sezonu odigrala najbolje i završila je na prvom mestu. Nadam se da ću se dokazati, ispuniti očekivanja trenera, i da ću pomoći Crvenoj zvezdi da odbrani titulu. Sada drugačije razmišljam nego što sam razmišljao u mlađim kategorijama, zato sam se i vratio u Crvenu zvezdu – rekao je Milošević.

ZVEZDA NAJAVLJUJE SPEKTAKL: Navijače će ovo oduševiti (VIDEO)

Još jedna dobra vest za navijače Zvezde jeste to što se Milošević ne plaši konkurencije. Naprotiv:

– U neku ruku, to je dobro za mene, jer ću se više truditi. Ja sam igrač koji voli da radi i napreduje i zato mi je drago što je na mojoj poziciji tako dobar igrač kao što je Luis Ibanjez.

Potom je na red ponovo došao Raosavljević, koji je otkrio dalje planove kluba:

– Kada budemo imali više informacija, obavestićemo javnost. Razgovaramo sa dosta igrača, ali još uvek nismo odlučili koje ćemo tačno i angažovati. Kahriman će produžiti ugovor tokom narednih dana, juče smo imali preliminarne razgovore, a čekali smo jer je bio odsutan zbog reprezentativnih obaveza. Imamo još neke dileme oko Sikimića, Anđelkovića i još nekih igrača kojima ističe ugovor, i to će biti uskoro poznato, istakao je Raosavljević.

‘ŠUŠKA SE’: Da li će Crvena zvezda dobiti ovoliko novca od Dinama?

0
0

2 Komentara

  1. Kada će gdk (gov.ar sa daske) prestati da smara na svaku novu postavljenu vest, neviđen mali batica: sam se sebi smeje, izmišlja razne nadimke, stavlja po tri tačke, razmak, uzvike. Internet batica mora da izađe malo u šetnju i da nađe sebi drugi vid zabave, totalno je ispao iz koloseka.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter