Saga oko sukoba u Partizanu svakim danom donosi nove promene, a one konačne mogle bi da se dogode već u četvrtak, pre najavljene Skupštine opozicije 6. juna.

Političkim rečnikom, vlast i opozicija dali su svoja dva predstavnika za kandidaturu na mesto predsednika FK Partizan, ali ni Ivan Ćurković ni Nenad Bjeković nisu stigli da budu izglasali usled opšteg cirkusa koji je 24. maja viđen na Skupštini ovog kluba.

Međutim, na pomolu je dogovor između ‘zaraćenih’ strana. Dolaskom Slaviše Kokeze na čelo Fudbalskog saveza Srbije dogovoren je sastanak između Bjekovića, Ćurkovića i Kokeze na kom bi mogao da se napravi konačan dogovor, pre svega, za bolju budućnost crno-belih.


STIŽE POJAČANJE: Vermezović šalje vezistu u Humsku?

Taj sastanak zakazan je za četvrtak u 12 časova, a danas je, kako piše ‘Blic’, Nenad Bjeković otkrio da je spreman za saradnju sa Ćurkovićem, ali samo pod jednim uslovom.

On želi Ćurkovića u svom timu, ali bez drugih članova koji su iza njega. Dakle, bez Žarka Zečevića, Miloša Vazure, Milorada Vučelića, Vladimira Vuletića…

DOBRA I LOŠA VEST IZ HUMSKE: Legendarni kapiten dobio ponudu iz Indije, Tomić precrtao jednog od najboljih?

Sve bi trebalo da bude jasnije posle tog sastanka u četvrtak, a možda bi cela stvar bila gotova 6. juna kada je opozicija najavila da će održati novu Skupštinu.