3
Domaći fudbal

STIŽE POJAČANJE: Vermezović šalje vezistu u Humsku?

Objavljeno: 30.05.16 u 12:28

Partizan bi iz Južne Afrike mogao da dobije igrača sredine terena, a evo i o kome je reč.

Reč je o ofanzivnom vezisti Sibusisiju Viakaziju, reprezentativcu Južne Afrike. On je član Bidvesta, a u sezoni 2013/2014 proglašen je za najboljeg igrača tamošnje lige. Partizan ga prati skoro tri meseca, a lepe reči o potencijalnom pojačanju dao je i bivši trener crno-belih Vladimir Vermezović koji dugo godina radi na samom kraju Afrike.

DOBRA I LOŠA VEST IZ HUMSKE: Legendarni kapiten dobio ponudu iz Indije, Tomić precrtao jednog od najboljih?

Jedina prepreka u prelasku Vilakazija u Partizan bi mogla da bude cena. Naime, crno-beli su spremni da izdvoje 300 hiljada evra za transfer veziste u Humsku, a Bidvest je odbijao i jače ponude. Po nekim informacijama moguće je da Partizan na kraju i ponudi pola miliona evra, što bi bila zadovoljavajuća cifra.

‘ĆORAK’: Ivica Iliev demontirao ‘bombe’

0
0

3 Komentara

  1. Jedan dan napisete jedno drugi dan demanti nikad nemate pravu informaciju pa da je makar blizu a te iz afrike nebi dovodio da su za dzabe dok se oni aklimatizuju prodje sest meseci samu uz srednje evrope dolaze u obzir.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter