6
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

TRENER SILVA ODUŠEVLJEN: Olimpijakos uzima Zvezdi igrača pred napad na Ligu šampiona (VIDEO)

Objavljeno: 28.05.16 u 09:31

Posle Luisa Ibanjeza za koga je Olimpijakos bio ozbiljno zainteresovan posle gostovanja u Beogradu, sada je još jedan igrač na listi želja tima iz Pireja.

Ove sezone bio je standardan član defanzivne linije koja je aktivno učestvovala u osvajanju 27. tituče šampiona Srbije, a sada bi pred dugo očekivani napad na ‘elitu’, Marko Petković mogao da ode iz Crvene zvezede.

Promenio bi klub, ali ne i boje, jer je ‘bratski’ Olimpijakos taj koji je najbliži dovođenju Zvezdinog desnog beka.

– Znam da su se Grci zainteresovali posle nedavnog prijateljskog meča na inicijativu trenera Silve, ali, videćemo. Imam još godinu dana ugovora. Pita se i Zvezda, mada, ako bude povoljna ponuda onda nema razloga da ne dođe do dogovora – rekao je Petković za ‘Sport’. 

DOBILI BITKU: Zvezda dovodi čudo iz Prijedora, novog Sinišu Mihajlovića (VIDEO)

Ima i drugih timova koji su zainteresovani, poput Fiorentine, ali Petković za sada, tvrdi da razmišlja samo o Zvezdi.

– Ne opterećujem se, jer imam loše iskustvo od pre nekoliko godina. Činilo se da ništa ne može da sruši selidbu u Sporting, ali je na poslednjem koraku sve palo u vodu. Dakle, krećem sa Zvezdom, a do kraja avgusta je moguća selidba – dodao je Petković.

FRKA U LIVERPULU I MEĐU DELIJAMA: Grujić izazvao pravu pometnju (FOTO) (VIDEO)

0
0

6 Komentara

  1. Petkovića odma,čovek je posle povrede zaboravio da igra fudbal. Da se ja pitam transfer bi izvršio što je pre moguće.
    A ovaj grobar do koske je mnogo smešan lik. Ide tako ulazi u zvezdine vesti i komentarise,aloo bree sine pa niko te nije pitao za mišljenje,idi komentarisi Bozinova i Goguu.
    Kompleksi su ne izlečivi, jadan dečko.

    0
    0
    Odgovori
  2. KRECE lazna licitacija sa igracicima ni krivim ni duznim za trenutnu poziciju raspalog i devastiranog f. kluba na vestackom disanju od strane trenutnih organa.. Idemo ooo JA „dajem“ K… za Ibanjeza ponosa ‘rvatske, kao i za ovog drugogggg..ko daje vise, ako imaaaa… .!. XXAAXXAA .!.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter