3
Domaći fudbal

DOBILI BITKU: Zvezda dovodi čudo iz Prijedora, novog Sinišu Mihajlovića (VIDEO)

Objavljeno: 27.05.16 u 18:45

Kako prenose Nezavisne novine, Crvena zvezda u svoje redove dovodi najtalentovanijeg klinca iz BIH.

Reč je o 12-godišnjem Veljku Raušu članu Rudara iz Prijedora. Momku koji je od 30 golova koliko je postigao, čak 20 dao iz slobodnih udaraca. Naime, kako ovaj list prenosi Crvena zvezda ovog dečaka prati već duže vreme, a sada je sa crveno-belima otišao u Češku na turnir mlađih kategorija.

– Počeo je sa tri i po godine. Tada su mu rekli da je premlad, međutim tada je briznuo u plač, tako da su ga morali pustiti da pokaže šta zna. Tada su otkrili da ima nešto u njemu – kaže otac možda buduće zvezde i bivši fudbaler Slobodan Rauš, koji je potvrdio da Veljko već neko vreme prima stipendiju od Crvene zvezde, koja ga je i pozvala na međunarodni turnir u Češkoj od 2. jula.

FRKA U LIVERPULU I MEĐU DELIJAMA: Grujić izazvao pravu pometnju (FOTO) (VIDEO)

– Posebno mi je drago što Zvezda na turnir vodi najboljih 18 igrača, a ja sam se našao među njima. Već neko vrijeme radim po njihovom programu – rekao je mladi Veljko Rauš.

Supertalentovani fudbaler je istakao da cela porodica navija za Partizan, ali da je on sada Zvezdaš i da ga svi podržavaju u tome.

– U kući su svi Partizanovci, a kada je došao poziv Zvezde, roditelji su mi rekli da sam odlučim. Ja sam odlučio da prihvatim poziv i od tada sam Zvezdaš. Moji Partizanovci su me naravno podržali – rekao je mladi Veljko Rauš za Nezavisne novine.

ZVEZDA GAZI REDOM: Crveno-beli praše koga stignu

Da li je Crvena zvezda u svoje redove dovela novog Sinišu Mihajlovića, pokazaće vreme… Pogledajte evrogol koji je sa 10 godina postigao Veljko Rauš:

(Izvor: YouTube/Bad HaBit)

0
0

3 Komentara

  1. U mladjim kategorijama,a sa 12 godina svakako,golmani ne mogu da pokriju ni pola gola. To sto je dao 20 golova iz slobodnjaka u tom uzrastu i nije neka preporuka.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter