14
Domaći fudbal

NENAD BJEKOVIĆ: Zvezda nam nije uzela samo titulu, uzela nam je sve!

Objavljeno: 22.05.16 u 10:43

Kandidat za novog predsednika Partizana, Nenad Bjeković osuo je paljbu po vladajućoj upravi Partizana, jer je „večitom rivalu“ prepustila sve.

Ako pitate Nenada Bjekovića, Partizan nije izgubio samo šampionsku titulu, već je izgubio sve…U prevodu primat u srpskom fudbalu. Evo i kako:

– E, sad me to progoni… FSS je uzela Zvezda, u FS Beograda je Zvezda, Sudijska organizacija je Zvezda… A ja nisam čuo nijednu reakciju iz Partizana! To nije u redu – rekao je za Sportski žurnal, Nenad Bjeković, a preneli beogradski mediji.

FOTOGALERIJA IZ HUMSKE: Emotivni oproštaj igrača sa Grobarima, Neca Mihajlović otvorio dušu…

Da li se slažete sa Nenadom Bjekovićem?

ŠTA VI MISLITE – KAO MESI ILI ROBEN? Nova minijatura Nemanje Mihajlovića! (VIDEO)

0
0

14 Komentara

  1. Taj Tadić i taj Dačić kao i njihovo navijanje ne mogu se uporediti sa Vučičevom ostrašćenošću Zvezdom. On je premijer u kratkim navijačkim pantalonama, opsednut sportom kao dete. A odluke donosi kao diktator. Ne pominjite tog nesposobnog Tadića koji ni cenzus ne može sam da pređe nego je dobio, zajedno sa Čankom i Čedom, 5, 1 odsto. Kad je Dačić bio premijer vlast je imao Vučič i tada je počelo uništavanje svih drugih uz poklič: jedna država, jedan vođa, jedan klub.

    0
    0
    Odgovori
  2. dok su vam bili tadic i tole onda ste cutali i bilo vam je lepo,osvojili ste na taj nacin 7 titula i to nazivali dominacijom,e sad cutite i trpite! GODINE MNOGE STE KUPOVALI OTIMALI TITULE,VISE SE NE MOZEEEEE! sad omalovazavate sve sto je Zvezda uradila ove sezone,ispalo da je jedan partizan sa takvim timom zasluzio titulu pored onakvog tima Zvezde i sa onakvom trenercinom,e pa nece moci!

    0
    0
    Odgovori
    • I stvarno ste u stanju da poredite Tadića i Vučića? Pa Tadić je sinonim za neradnika i nesposobnjakovića, dok je Vučić toliko opterećen Zvezdom da je sebe više uložio u guranje para u guzice svim klubovima Zvezde nego što ulaže u ostatak Srbije. A taj Tadić što vam nije valjao vam je doveo sponzora od 5 milki ojra godišnje, dok Partizan po direktivi iz kabineta ne sme da ima sponzora da ne bi bio konkurentan… Samo ništa vam to ne vredi: iz sopstvenih izvora ćemo vas tući sledećih godina i čekati Vučićev kraj!

      0
      0
      Odgovori
  3. ..“SVE“..?? Nadam se i OVA sadasnja g…na iz i oko uprave, NEKA SE SVI ZAJEDNO NOSE IZ NASEG PARTIZANA SA ONIM KO IH JE I DOVEO, POSTAVIOOOOO .!. XXAAXXAA .!.

    0
    0
    Odgovori
  4. Ako je Zvezda sve to preuzela,znaci da je bilo u rukama partizana…sta mozemo zakljuciti iz toga?Zbog cega je u prethodnih 9 godina Zvezda bila samo 2 puta prvak?Izgleda iskljucivo samo zato sto su FSS i sudijska organizacija bile u rukama partizana a to je svima opstepoznato,kao i njihove mahinacije u vezi titula i kupova.

    0
    0
    Odgovori
  5. „..covek neprestano stice nove prijatelje, a nije prinudjen da bude sa njima svakog dana. Kada vidjamo stalno ista lica (posebno na TV-eu)-na kraju ona postaju deo naseg zivota, onda zele i da nam ga izmene ! Ako ne bude po njihovom, nije im pravo, jer oni imaju tacnu predstavu kako bi trebalo da zivimo svoj zivot, a nikada nemaju pojma kako treba da prozive sopstvene zivote (osim ako im nije placeno i naredjeno..) !!!…“

    0
    0
    Odgovori
  6. Sad si se setijo , a 6 godina krade i vladavine partizana u svim sverama , tad je bilo dobro a ? Mršš putalji grobarski

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter