4
Domaći fudbal

BOMBA NA POMOLU: Bivši reprezentativac želi u Zvezdu! (VIDEO)

Objavljeno: 15.05.16 u 10:11

Crvena zvezda postaje sve atraktivnija destinacija, o čemu svedoče i reči nekadašnjeg reprezentativca.

Crvena zvezda bi mogla da dobije veliko pojačanje, ukoliko se ostvari želja Duška Tošića da se vrati na Marakanu.

Naime, u intervjuu koji je dao za Kurir, nekadašnji fudbaler Crvene zvezde otkrio je da je razgovarao sa Zvezdanom Terzićem o povratku na Marakanu:

– Istina je, bio mi je ovde u gostima Zvezdan Terzić. Gledao je neke igrače, pričali smo i mom dolasku. Terza je moj drugi otac, napravio me je igračem, njemu sve dugujem u karijeri. Voleo bih da se vratim u Crvenu zvezdu. Ne isključujem tu mogućnost. Jedini problem je jak ugovor koji imam s Bešiktašom. Igram ovu sezonu kao štoper, znam da to Zvezda traži…

Tošić je potom rekao da Zvezdaši zaslužuju da gledaju Evropu, kao i da u je igranje za Zvezdu poseban osećaj:

ZVEZDAŠKI REVOLT: Navijači crveno-belih u neverici dižu pobunu (FOTO) (VIDEO)

– Nigde nema uživanja kao u Crvenoj zvezdi. Pratio sam ih, prošetali su se kroz ligu. Ne poznajem Grofa Božovića, ali za njega kažu da je vrhunski trener i veliki čovek s harizmom. Zvezdi su potrebne Liga šampiona ili Liga Evrope. Navijači to zaslužuju. Sa mnom ili bez mene.

Ipak, prepreka koja stoji na putu nije mala…

– Zimus sam hteo da odem. Sad je sve u redu. Šampionska titula leči sve rane. Sutra igramo protiv Osmanlispora. Dovoljan nam je i bod, a onda sledi slavlje na našem stadionu. Bešiktaš se sprema da mi ponudi novi ugovor, kažu da sam odigrao bez greške. Videćemo šta će biti, možda i ostanem, zaključio je sjajni štoper, koji je već igrao za Crvenu zvezdu u periodu od 2010-2012, mada je šest meseci proveo u Betisu kao pozajmljen igrač, a potom otišao u Tursku.

Jedno je sigurno, Zvezdi je štoper neophodan…

(Youtube/Strucnjak4Poligon)

NOVA GREŠKA KAPITENA: Radnik vodi nakon velikog kiksa Lukovića (VIDEO)

0
0

4 Komentara

  1. Tosica u Zvezdi , igra fantasticno ove sezone a ove neznalice koje nemaju pojima o fudbalu d ne komentarisu…………….

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter