5
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

ZVEZDAŠKI REVOLT: Navijači crveno-belih u neverici dižu pobunu (FOTO) (VIDEO)

Objavljeno: 15.05.16 u 08:45

Aleksandar Katai i na meču sa Radnikom iz Surdulice pokazao je da je, kad želi i kad je raspoložen za fudbal, najbolji igrač lige.

Aleksandar Katai odigrao je izuzetan meč u Surdulici. Sa dva gola doneo je preokret Crvenoj zvezdi, imao je još prilika za het trik, a u prodorima je bio nezaustavljiv, što mu je bila druga vezana utakmica na visokom nivou, nakon izuzetne partije protiv Olimpijakosa.

(Youtube/Moja SporTV)

Upravo ovo, uz veoma dobre partije tokom cele sezone, bilo je ključno da se mnogi zapitaju zašto Kataija nema u reprezentaciji.

KLASA: Fenomenalan gol Kataija za prednost Zvezde (VIDEO)

Ukoliko se dvoumite, na snimku ispod možete videti neke od najboljih poteza Aleksandra Kataija iz ove sezone:

(Youtube/RedStarFamily)

KOMEDIJA: Najčudniji kiks godine, promašaj Vijeire sa pet metara i davljenje saigrača u par sekundi (VIDEO)

0
0

5 Komentara

  1. Zaista, nemam nameru da se sa tobom preganjam, znam da severni medvedi misle da su uvek i na svakom mestu najjaci, najbolji…., a ako ti vidis igracinu u Kataiu,onda si u dubokoj zabludi. U ostalom, cena po kojoj odu u inostranstvo ce ti reci sve. Bolje vam je ne iskusavajte raznovrsnost Necinih driblinga! Slazem se da je Kostic igrac za reprezentaciju, Tadic takodje , te maestro Bambi. Zile… pa tek Neca, Katai nije za nacionalni tim. Uopste, da-uopste. nema tu rep kalibra
    !

    0
    0
    Odgovori
  2. Aca Kat ima vic i nerv za igru, ali on je kao ona stvar…napravi haos kad mu se cefne,a kad nece, e tada nece ,pa makar ili najcesce-kad bas treba!Ne merite ga u nebitnim trenucima, u Surdulici se eto, digao i napravio dar mar! Mihajlovic iz Partizana je konstantniji, raznovrsniji i nesebicniji od Ace Kat-a koji je prilicno sebican i igra ssoju igru. Neca uziva u igri kao kolektivnom pregnucu, doslovno obozava da asistira, sto kod Kat-a bas i ne vidimo. Uz to igraju istu poziciju,imaju i mnogo slicnosti, decko je perspektivniji. Mislim da je Neca jaci igrac jedan na jedan. Eto, ovo vam je za utehu. On je igrac koji je proveo tri najlepse godine kao ano.imus u OLI- ju i zablistao u dobrom timu Zveede. Mali Neca gde god igra igra maestralno….

    0
    0
    Odgovori
    • Mali Neca raznovrsniji?Decko ima samo jedan driblig,biciklicu i nakon nje ili prolazi ili sam pada.Jeste nesebican i ima veliki broj asistencija ali samo zato jer je nov u nasoj ligi i nisu obracali paznju na njega.Ko ga je ozbiljnije skautirao od bekova,nije imao sanse da prodje.Katai ima mnogo veci talenat i znanje od Mihajlovica,igra sa lakocom ali je tacno i to,samo kad hoce.Po meni,ni jedan ni drugi nisu za reprezentaciju jer imamo dosta stabilnijih u formi i kvalitetnijih igraca na toj poziciji a Tadic i Kostic su bez premca.

      0
      0
      Odgovori
  3. U samom tekstu ste dali moguci odgovor na pitanje zasto nije ni na sirem spisku-zato sto je sjajan kada mu se igra. Zar Muslin treba da gleda u pasulj kada je Katai raspolozen?

    0
    0
    Odgovori
    • Ne nego mu treba mihajlovic iz partizana kojeg ste napumpali kao da je messi a na derbiju ni lopta pored cvetka

      0
      0
      Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter