3
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

TOMIĆEV REMONT: Sedmorica na izlaznim vratima Humske

Objavljeno: 14.05.16 u 11:33

Hoće li odlasci ovih igrača značajno oslabiti Partizan?

Ivica Iliev juče je najavio od šest do osam novih pojačanja za sledeću sezonu, a isto toliko će i napustiti crno-belo jato. U pitanju je dve trećine kompletne startne postave, njih sedmorica, koje su dobili ‘zeleno svetlo’ za odlazak iz Humske.

Sve u skladu sa politikom kluba koji zarađuje od prodaje igrača, ali i obećanjem da to neće biti Nemanja Mihajlović i Dušan Vlahović, ‘Sport’ prenosi imena te sedmorice koji su na izlaznim vratima.

NOVI ‘VEČITI’ DERBI? Božović naciljao Partizanovu želju

Pre svega, najveroatnije odlazi Darko Brašanac, nosilac igre na sredini terena, koji bi konačno mogao da ‘naplati’ svoje dobre partije koje pruža poslednjih godina. Takođe, pred odlaskom je i Valeri Božinov, najbolji strelac ekipe.

Pored njih, tu su Alen Stevanović i mladi Saša Lukić, ali i oni koji ove polusezone nisu dobijali pravu šansu, golman Filip Kljajić, Aleksandar Subić i Ivan Petrović.

IZNENAĐENJE ILI NE? Poznato je koji srpski klub kupuje gazda Olimpijakosa!

Pored toga, moguće je i da bi Tomićev tim mogao da napusti jedan od dvojice desnih bekova, Ivan Bandalovski ili Miroslav Vulićević.

0
0

3 Komentara

  1. Ne igrajte se više sa nervima navijača PFC-a i ne dovodite ikseve i ipsilone u klub pa da pola sezone nagađamo kojim se sportom bave.

    0
    0
    Odgovori
  2. Hahaha on moze da proda samo svoje dete a moje dete neka samo spomenu jos jednom onda cu ja da otvorim dusu da sve kazem sta rade jer dosta sam cutao tek ce videti sve ce biti u novinama za sad toliko

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter