8
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

IZNENAĐENJE ILI NE? Poznato je koji srpski klub kupuje gazda Olimpijakosa!

Objavljeno: 14.05.16 u 11:12

Gazda Olimpijakosa Evangelos Marinakis ozbiljno je odlučio da investira u srpski fudbal.

U cilju privatizacije klubova u Srbiji prilikom nedavnog gostovanja Olimpijakosa Crvenoj zvezdi, gazda kluba iz Pireja Evengelos Marinakis razgovarao je i sa premijerom Srbije Aleksandrom Vučićem u vezi preuzimanja jednog od srpskih klubova.

A kako ‘Novosti’ prenose, poznato je i koji je to klub. U pitanju je OFK Beograd, klub koji je ove sezone prvi put posle 18 godina ispao iz Superlige i sledeće će nastupati u Prvoj ligi Srbije.

NOVI ‘VEČITI’ DERBI? Božović naciljao Partizanovu želju

Navodi se da su Grci svesni potencijala kluba sa Karaburme, posebno omladinskog pogona koji je godinama unazad iznedrio ogroman broj talenata, koji se danas nalaze u reprezentaciji Srbije, kako u ‘A’ timu, tako i u mlađim selekcijama.

Ukoliko se ovo obistini, ‘romantičari’ bi vrlo brzo mogli da se vrate na staze stare slave, ali proces nije tako jednostavan…

0
0

8 Komentara

  1. Logicno. Sve u cilju da se ojaca ciganska filijala. Postoje i klubovi van Beograda. Ofk je leglo kriminalaca bliskih sa drzavom

    0
    0
    Odgovori
  2. Pa kad ne moze crvenu petokraku zbog toga sto ne mogu dva kluba istog vlasnika da igraju u evropi onda makar njenu filijalu,vucic se sigruno ne bi cimao da vrati ofk na staze stare slave…

    0
    0
    Odgovori
      • Stvarno nisi primetio da za razliku od Zvezde,narodu je “ bolje“ i “ bolje“…prosto je fascinantno da vam nije degutantno da se silite i smejete u lice onima od kojih se otima za vas? Jos se nije ,na svim forumima ,nasao strucnjak da argumentovano dokaze vase poslovanje,a da nije parazitiranje,pa izvoli- prosvetli nas!

        0
        0
        Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter