1
Domaći fudbal

FOTO:STARSPORT

PROMENA STRATEGIJE ILI NE: Evo šta je Muslin rekao o strancima u reprezentaciji, ali i pevanju himne…

Objavljeno: 14.05.16 u 14:35

Novi selektor Srbije Slavoljub Muslin bio je gost Sportskog žurnala gde je odgovarao na pitanja novinara, a dao je i nekoliko veoma zanimljivih odgovora.

Jednog čitaoca je zanimalo da li je došlo vreme za smenu generacije, to jest da se novi selektor zahvali Stojkoviću, Tošiću, Ivanoviću i Kolarovu.

– NJihovo iskustvo i kvalitet nisu pod upitnikom, svaki takav igrač je potreban. Smena generacija nije ništa logično u ovom trenutku. Teško je samo sa mladima. Igraće oni koji zaslužuju.

Slavoljub Muslin je takođe istakao da bi voleo u timu da vidi iskusnog štopera Nevena Subotića, ali da je odluka na fudbaleru Borusije iz Dortmnunda.

– To je bila moja ideja, kvalitetan je i iskusan igrač. Nije tajna da ima problema sa bolešću. Ako se bude oporavio i ima želju da opet igra za reprezentaciju pokušaću da ga vratim.

ZNA RECEPT: Šta su očekivanja selektora Srbije

Čitaoce Sportskog žurnala je zanimalo i da li će fudbaleri morati da pevaju himnu kao kod Siniše Mihajlovića, a odgovor je bio precizan.

– To je individualno, trebalo bi da pevaju, ali neću sad da ja nekog bijem zato što ne peva himnu. Vidim da ima u drugim reprezentacijama ima igrača koji ne pevaju himnu. Obeležje zemlje su grb i himna. Ako oni ne osećaju da bi trebalo da pevaju onda ih neću terati na to.

Slavoljub Muslin je takođe govorio o mogućem ulasku stranih fudbalera u nacionalni tim. Rekao je da je protiv toga.

– Za Srbiju bi trebalo da igraju srpski državljani, nisam za to da dajemo pasoš nekome da bi igrao za reprezentaciju – istakao je Muslin.

ZDRAV RAZUM JE DEFINITIVNO UMRO: FIFA udarila šamar Srbiji (FOTO)

0
0

1 Komentara

  1. ako je himna problem onda tu nema šta da se priča igrače oni koji pjevaju himni.ko šipša rezultate,francuzi i švabe pogledajte ko pjeva a koe ne pjeva ili neke druge zemlje.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter