3
Domaći fudbal

A BIO JE TAKO BLIZU LIGE ŠAMPIONA: Znate li na kako niske grane je spao Fabrisio Dornelas?

Objavljeno: 14.05.16 u 13:10

Donedavno uzdanica odbrane Partizana, sada je kilometrima daleko od vrhunskog nivoa fudbala.

Stigao je u Partizan kao veliko pojačanje, stameni lider odbrane, a deo javnosti ga je čak na početku sezone podizao do nebeskih visina, sipajući hvalospeve o sigurnošću sa loptom i mogućnošću sa kreira napad iz poslednje linije.

Međutim, ispostavilo se potpuno drugačije. Kako je vreme odmicalo, i oni koji su ga hvalili, shvatili su da je to bila samo početnička sreća i loša procena vrlo nesigurnog i, treba to reći, štopera sa manjkom kvaliteta.

TOMIĆEV REMONT: Sedmorica na izlaznim vratima Humske

Možda sada ne bismo ovako pričali o Dornelasu da nije poleteo u kontru u 89. minutu meča sa Augzburgom, a samo nekoliko trenutaka kasnije, našla se treća lopta u mreži Partizana…

Međutim, Fabrisio Dornelas raskinuo je posle toga ugovor sa Partizanom i otisnuo se na Tajland, gde je potpisao za Munagtong junajted. Međutim, čak ni tamo Brazilac nije zaslužio mesto u prvom timu.

On trenutno igra za drugi tim Munagtonga rekao je za ‘Sport’ trener tajlandske Pataje Miloš Joksić.

KONKURENCIJA ZNATNO JAČA: Partizan dobio pojačanje u finišu sezone

Dakle, i on će upasti na listu velikih promašaja srpskih klubova kada se radi o strancima, najavljenim kao velika pojačanja…

0
0

3 Komentara

  1. Bacio sam komentar za Zvezdine brazilce a isto se odnosi i na Partizanove…sta ce nam to,stizu u nase klubove pod podrskom velikih strucnjaka i vidovnjaka,procenitelja i teoreticara,vecina njih zauzima mesto nasoj deci koja se bacaju u nemilost profitera sportsko-ulicarsko-politicarskoj ELITI koja sebe naziva sportskim dusebriznicima,Partizan je veliki klub bio to treba i da ostane,da se oslanja na svoju decu a trecerazredni brazilci i ostala raja…mozda neki drugi put.

    0
    0
    Odgovori
  2. On k’o zvezda padalica, tako blizu, a tako dalekoooo .!. XXAAXXAA .!. Ubedjen sam da ce Kinsijevim stopama, samo u FK Devastiraniiii..SAMO NASE OTPATKE KUPE I SKUPO IH PLACAJU .!. XXAAXXAA .!.

    0
    0
    Odgovori
    • Uzeo Partizanu 100 somica evrica azijatima jos par stotina somica i pre toga u 10 klubova svugde po 100 somica i sad moze da se penzionise uz to milionce i kusur i da uziva u Brazilu a tek mu 26g 🙂 A jos se besplatno vozio 6 meseci u sponzorskom autu po BG-u vazura mu dao vaucere za gorivo hahaha…

      0
      0
      Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter