5
Domaći fudbal

(FOTO: STARSPORT)

ZVEZDAN TERZIĆ: Stižu skupa pojačanja!

Objavljeno: 11.05.16 u 13:57

Nakon što je Miodrag Božović produžio ugovor sa klubom, reč je uzeo Zvezdan Terzić.

Direktor Zvezde kazao je da su pregovori bili „brzi i lagani“ i da su se svi bavili pripremama za novu sezonu i evropska takmičenja.

– Nećemo da dajemo velika obećanja. Jedino što možemo da obećamo da ćemo maksimalno profesionalno i odgovorno vršiti svoje funkcije, rekao je Terzić.

On je kazao da je situacija u Zvezdi sada u mnogo boljoj finansijskoj situaciji nego prošle godine.

BOŽOVIĆ POSLUŠAO DELIJE: Kako da odem, posle onoga?

– Skinuli smo omču sa vrata oko UEFA i licence, ali daleko od toga da smo rešili sve probleme. To vam daje za pravo da se nadate boljim rezultatima. Juče smo imali Upravni odbor gde sam predložio sve želje Božovića. UO je to jednoglasno prihvatio. Naći ćemo sredstva za realizaciju tog projekta. Sigurno ćemo biti bolji, sigurno neće niko otići pre završetka kvalifikacija za Ligu šampiona, rekao je Terzić.

On je istakao da će Zvezda imati novca za pojačanja.

– Na putu smo da dovedemo kvalitetna rešenja. Limitirani smo sa četiri stranca u domaćem prvenstvu i dvojicom sa prostora bivše SFRJ. Dovešćemo tri kvalitetna pojačanja, mnogo kvalitetnija i skuplja nego što su bila u prethodnom periodu. Svesni smo da moramo da uložimo sredstva. Prioritet je da do 13. juna završimo najveći deo zacrtanog u prelaznom roku, rekao je Terzić.

NOĆ MUZEJA: Prilika da vidite “ušati” pehar

0
0

5 Komentara

  1. Ok, ostavimo na stranu navijacko opredeljenje i kako Zvezda dolazi do novca za pojacanja a u dugovima je do guse. Nego kazi ti nama prijatelju sta ce biti ako vi sad ulozite sav taj novac u ugovore ( kvalitetni stranci traze 3+ godine plus ove koje ste doveli i imaju jake ugovore) i ne daj boze naletite na dva jaka protivnika u kvalifikacijama i od evrope ne bude nista? Ko ce tad da bude odgovoran? Predpostavljam ti bi “ bio moralan“ i podneo bih ostavku, stranci bi naplatili ugovore a Zvezda bi se zaglavila jos 10M i nikom nista. Onda ni dosli neki kao ti i opet Jovo nanovo…. Pa da ste malo pametni, sa ovim sredstvima koje dobijate da forsirate vasu decu u narednih 5 godina i da se svake godine pojavi po jedan Grujic vi bi otplatili vase dugove. A vi dovodite polovnjake koje placate ko da su Ronaldo, jurite titule u ovoj jadnoj ligi i tonete kao Titanik. Zasto niko iz kluba ne saopsti koliko je dug, sa svim reprogramima koje imate? Reprogram nike vracen dug nego dug koji je pomeren za neki period ali je i dalje tu. I na kraju cete se jos busati kako ste uspesno vodili klub.

    0
    0
    Odgovori
    • Pa i Partizan je objavio pre ove sezone da su u dugovima 16 miliona a mozda su i vise ali kriju i isto je dovodio pojacanja…Do lige Evrope mozemo da naletimo samo na 1 jakog protivnika i to u 3 kolu kv za LS,prvo preskacemo,drugo igramo protiv slabijeg protivnika i povlasceni smo a u trecem dolazi jaci protivnik,mada ako bude iznenadjenja u prva 2 kola i tu mozemo biti nosioci,ili uz 4-5 pojacanja i malo srece u zrebu mozemo da prodjemo 3 kolo sto znaci i ako ne prodjemo 4 kolo idemo u LE. Ako slucajno ne bi prosli u Zvezdi sada ima minimum 5-6 igraca pa i vise koji mogu da se prodaju za tih 10 miliona koje spominjes a mozda i 15: Katai,Vieira,Donald,Srnic,Ibanjez,Plavsic,Le Talek,Ristic 10-15 miliona lagano,plus pare od Gazproma i ostalih sponzora,pa odigracemo minimum 6 utakmica u kvalifikacijama 2 i 3 kolo po dve utakmice i u slucaju da ispadnemo jos minimum 2 u predkolu LE znaci i tu pare od ulaznica,TV prava za prenoze itd od prodaje ovih 6 igraca u slucaju ispadanja i od tih 6 utakmica,sponzora itd minimum 15-20 Milki,opet dovoljno da se isplate plate za pojacanja,neki igraci bi verovatno i ostali i uz Kahrimana,Petkovica,Rendulica,Babunskog nekoliko njih iz nase lige da dodju i jos neki sa pozajmice da se vrate mladji eto opet solidnog tima…Ne mogu deca sama da se forsiraju u 5 godina to su suplje price forsirati vecinu njih bi bilo suludo jer domace trofeje ne bi videli 5 godina samim tim ne bi ni igrali u Evropinego po nasim livadama i ko bi za te klince onda dao neke ozbiljne pare,ovako bolje da se forsiraju najvise 3-4 njih po sezoni uz vec proverene i iskusnije igrace pre su to bili Jovic,Jovanovic,Grujic,Rajkovic…Sada su najavili da ce sansu dobijati Manojlovic,Ristic,Babunski,Stojanovic…ili mozda jos koji kao Racic,Zivkovic,Jovovic…Ali gurati 5 godina sve mlade bi bila greska jer ti niko negarantuje rezultate jer su seniorska i juniorska konkurencija razlika a i ostali klubovi u ligi se pojacavaju pored Partizana opet ce se pojacati Vosa,Cuka itd i kako ce klub ziveti ako 5 godina ne osvoji nista i ne igra Evropu…Zasto Partizan nije jurio titulu i kup samo sa decom nego su dovodili Saranova,Jovanovica,Evertona,Gogua itd zato sto da nisu doveli tih 4-5 igraca ne bi bili ni u prva 4 tima a i kup bi bio pod znakom pitanja kao i igranje u Evropi sledece godine i kome bi onda prodali svoje mlade igrace mozda u Kinu,Koreju,na Kipar za 200 do 500 hiljada po igracu taman da se plate zaposleni u klubu i porez drzavi,ne budi smesan…

      0
      0
      Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter