8
Domaći fudbal

POTVRĐENO: Božovića čeka ozbiljna kazna, ali… (VIDEO)

Objavljeno: 09.05.16 u 16:44

Iskusni strateg Crvene zvezde biće kažnjen zbog nedoličnog ponašanja na utakmici sa Vojvodinom.

Trener Crvene zvezde Miodrag Božović treći put ove sezone napravio je sličan incident, vređajući sudiju zbog čega je isključen tokom utakmice.

Prvi put je to bilo protiv OFK Beograda (6:2), zatim u duelu sa Borcem iz čačka u okviru Kupa Srbije, da bi ‘het-trik’ isključenja kompletirao u subotnjem okršaju sa Vojvodinom.

DELIJE REKLE SVOJE: Marakanom se orilo ‘Grofe, ostani’! (VIDEO)

Stoga, popularnog ‘Grofa’ očekuje kazna u skladu sa pravilnikom FSS, a to je za ‘Informer’ potvrdio Predsednik Disciplinske komisije Fudbalskog saveza Srbije Žarko Stevanović.

– Božoviću je ovo treći put u sezoni da je udaljen i to podleže disciplinskom postupku. Čak i da je prvi put, svejedno bi morao da odgovara, jer takvi prekršaji se kažnjavaju. Ipak, to sigurno neće biti sad u četvrtak. Do utorka je rok za dostavljanje zapisnika, pa dok mi to pogledamo, pa uzmemo izjave, tek onda će biti izricanje kazne – objasnio je Stevanović.

BOŽOVIĆ POVODOM INCIDENTA: Ništa se nije desilo!

Olakšavajuća okolnost je što presude neće biti u narednih nekoliko dana, kao i to da postoji pravo žalbe i određenog perioda posle toga.

– Ne određujem ja kad će ko da pravi ekscese. Naše je da kažnjavamo. Nismo mi neka organizacija koja deli nagrade i poklone i nema šta ko da se ljuti. Naravno, svako lice ima pravo na žalbu, tako da će se i Božović verovatno žaliti. Žalbeni postupak traje osam dana, pa onda izricanje nove presude, pa tek izdržavanje kazne – zaključio je Stevanović.

(Izvor: youtube / Bozidar Markovic)

0
0

8 Komentara

  1. Tačno je da je Božović udario sudiju Ðokića koji ga je prijavio, ali se na sudiju vrši pritisak da promeni iskaz! I to je istina!

    0
    0
    Odgovori
  2. Kao zvezdas kazem da treba da odgovara za svoje ponasanje a pogotovo ako je udario sudiju.Samo sumnjam da ce nesto drasticno biti kaznjen,kao sto nebi ni trener partizana.Setimo se sta je sve Tomic radio na svojoj tek drugoj zvanicnoj utakmici kao trener prvog tima,u derbiju,divljao je od pocetka do kraja.Ta dva kluba i njihovi treneri su zasticeni kao beli medvedi.Kaznice ga nesto novcano i verovatno 3 meseca da ne sedi na klupi a to ce biti do pocetka narednog prvenstva,fakticki 3 zvanicne utakmice.

    0
    0
    Odgovori
  3. Kakve izjave, kakve žalbe?! Rastavac je automatski pauzirao kad je isključen u drugom kolu protiv Zvezde, a ovom se treći put ponavlja isto. Još uvek nije kažnjen za prethodna isključenja. Ovde je neko stvarno lud ili se pravi lud.

    0
    0
    Odgovori
  4. Ovom je potrebno mentalno lecenje pod hitnom a ne nekakve kazne of FSS. Ovakve budale mogu samo u Srbiji tako da se ponasaju zbog toga sto su svi podplaceni i u sustini nezna se ko koga @#@#.

    0
    0
    Odgovori
  5. Ne lipsi magare do zelene trave. Pa on nije ni prva dva iskljucenja odradio, kao ni dr Poternica–sestomesecna suspenzija. ne zamajavajte vise postene ljubitelje fudbala nekim nebulozama,kada od kazne nema nista. Jer Srbija je Zvezda i sta im ko moze.Sramota i jad za druge klubove koji su samo zamorcici i kolateralna steta FSS-a i Zveade

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter