8
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

BOŽOVIĆ POVODOM INCIDENTA: Ništa se nije desilo!

Objavljeno: 09.05.16 u 11:14

Miodrag Božović rekao je da se ništa nije desilo nakon njegovog isključenja protiv Vojvodine.

– Ne znam odaklevam ovo, ali ništa se nije desilo. Nakon isključenja sam otišao u svlačionicu.

Takođe, oglasio se i Vladimir Bulatović, direktor Superlige:

BOŽOVIĆ U ČUDU: Zar smo danas trebali da izvedemo neki ‘levi’ tim?!

– Tek danas ću dobiti preliminarni izveštaj, sutra i dopunski od delegata, pa ću se u skladu sa njima i ponašati, rekao je Bulatović, da bi potom dodao:

– Ne mogu da pričam da li je bilo sukoba ili ne, pošto nemam izveštaj pred sobom. Ali, iskreno, teško mi je da poverujem u to.

Podsećamo, Miodrag Božović je, nezadovoljan suđenjem Đokića tokom meča sa Vojvodinom, izvređao glavnog sudiju, zbog čega je isključen u 71. minutu.

Taj detalj su zabeležile i kamere, a psovke je moguće čuti jer je meč odigran bez prisustva navijača.

(Youtube/Gagle YT)

Ipak, sve ovo bi trebalo uzeti sa debelom dozom rezerve, dok ne bude dokazano da je Božović zaista i počinio ono za šta je optužen.

SMELOST DELIJA NE POZNAJE GRANICE: Kako će UEFA reagovati na ovaj šamar? (FOTO) (VIDEO)

0
0

8 Komentara

  1. Ma nije se nista desilo, cemu prica, ukinite kaznu coveku. Nemoj da vas zove terza, coki ili aca… Serbija je jedna divna zemlja u kojoj kriminalci i politicari odlucuju sve u vezi sporta, kulture, ili bilo cega. Sta reci, zvezdizam na delu…

    0
    0
    Odgovori
  2. Hehe, nista se nije desilo,iskljucen tek onako,sudija casti, ma daj Bozovicu serviraj deci te price,mozda poveruju. A ova pobeda nad Olimpijakosom,jel to dogovor da se ne obrukate pred navijacima, tebi ispade ovo: pobedjujes gde nema bodova,i gubis gde bodova treba, zanimljivo, malo se ti interesiraj za Lesnjakov i Tomicev rad sa ekipom,ima se sta kod njih nauciti,pozdrav.

    0
    0
    Odgovori
    • Vidim koliko je gubio bodove kad mu trebaju…Verovatno je ona 32 boda viska nad vecito uplakanim placizanom zaradio slucajno…“Inteesiraj“ se ti malo za tvoj NDH posrnuli klubic

      0
      0
      Odgovori
  3. Sta bre ima ovde da se dokazuje? Da smo iole normalna drzava, a nismo, ova bahatost bi se kaznila zestokim sankcijama!

    0
    0
    Odgovori
  4. Vazi sto ce ga suspendovati, ne znam dokle ovakve scene ce se dozvoljavati i opravdati svima u ligi… Realno nas fudbal je sramota i te pare koje se ulazu u njega podeliti ostalim srpskim sportististima koji nesto znače i doprinose Srbiji.
    Pocev od Djokovica do bilo kojeg drugog samo od fudbalu odustati na neko vreme dok ne Izadju baljezgavci i mafija iz njega, sto se naravno nikada neće desiti.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter