1
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

ČEKA SE SAMO ZVANIČNA POTVRDA: Božović ostaje u Zvezdi, poznato je i koliko godina… (FOTO)

Objavljeno: 09.05.16 u 18:15

Ako je verovati rečima Zvezdana Terzića, postignut je dogovor sa trenerom Miodragom Božovićem.

Ruski mediji pomno prate dešavanja u Crvenoj zvezdi, posebno od kako je šef struke prošlog leta postao Miodrag Božović.

POTVRĐENO: Božovića čeka ozbiljna kazna, ali… (VIDEO)

Postojale su nade da će se ‘Grof’ vratiti u Rusiju i preuzeti neki od tamošnjih timova, ali im je nade raspršio generalni direktor crveno-belih Zvezdan Terzić, izjavom kojom je potvrdio da je dogovor sa iskusnim stručnjakom – postignut.

– Titula šampiona Srbije je zasluga Miodraga Božovića. Njegovo vođenje ekipe je neverovatno. On je najbolji trener našeg kluba u novijoj istoriji. Dogovorili smo se da produži ugovor na još dve godine. Srećni smo što ćemo nastaviti saradnju – izjavio je Terzić za ruski sajt ‘rsport.ru’.

Screenshot_2

Ruski mediji takođe su ispratili i dešavanja oko incidenta koji je Božović izazvao na utakmici protiv Vojvodine i preneli su ‘Grofovu’ izjavu da fizičkog sukoba nije bilo.

Želja Delija će, ipak, biti ispunjena…

DELIJE REKLE SVOJE: Marakanom se orilo ‘Grofe, ostani’! (VIDEO)

0
0

1 Komentara

  1. Kako su ovi iz komšiluka opterećeni. Kliknu na Zvezdin grb, brže bolje da vide da li je objavljena nova vest o Zvezdi i odmah kreće pusanje komentara. Lepo svi zajedno sa grobar do koske samosmehom (gov.ar sa daske) i konentarišite u svom dvorištu.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter