3
Domaći fudbal

DA LI JE OVO MNOGO ILI MALO: Evo koliko će para zarađivati novi selektor Srbije…

Objavljeno: 08.05.16 u 10:29

Slavoljub Muslin novi je selektor Srbije, a sada se zna za koju će platu obavljati posao kormilara nacionalnog tima.

Kako javlja list Politika, plata Slavoljuba Muslina biće 20 hiljada evra mesečno. To je kada se pretvori na godinu dana oko 240 hiljada evra, to jest do Svetskog prvenstva u Rusiji oko 480 hiljada evropskih novčanica. Ako se tome pridoda i moguć plasman na Mundijal i bonusi, Slavoljub Muslin bi mogao da inkasira do pola miliona evra.

OŠTAR START MUSLINA: Neću se rukovati sa Džajićem, šta je on u srpskom fudbalu?

To je za razliku od Radovana Ćurčića duplo više, a Radomira Antića skoro duplo manje. U rangu je legende Crvene zvezde Vladimira Petrovića Pižona koji je radeći kao šef stručnog štaba „orlova“ imao platu od 250 hiljada evra godišnje. Siniša Mihajlović je radio za 400 hiljada evra godišnje, a Dik Advokat za sto hiljada manje.

PRVA MUSLINOVA ODLUKA: Reprezentacija igra na “Rajku Mitiću”

Najmanju platu imao je Ilija Petković koji je Srbiju i Crnu Goru odveo na SP 2006. godine sa platom od tri hiljade evra mesečno ili 36 hiljada evra godišnje. To znači da novac nije garant uspeha…

0
0

3 Komentara

  1. Ako se setite da je na ime raskida prevremenog Radomir Antic dobio od FSS 2,5 miliona evra za preostale dve godine onda su ove pare koje ce Muslin dobiti zaista smesne sem za nas obicne smrtnike

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter