13
Domaći fudbal

FOTO:STARSPORT

OŠTAR START MUSLINA: Neću se rukovati sa Džajićem, šta je on u srpskom fudbalu?

Objavljeno: 07.05.16 u 15:10

Poznato je da novi selektor Srbije Slavoljub Muslin i legenda Crvene zvezde Dragan Džajić nisu u dobrim odnosima, a očigledno da do pomirenja neće doći.

Slavoljub Muslin je igrao u karijeri kao defanzivac, a kao selektor Srbije je odlučio da nastavi sa „oštrim startovima“. Prvi na listi bivšeg trenera Crvene zvezde je počasni predsednik crveno-belih Dragan Džajić. Njih dvojica su se sukobila u vreme kada je Muslin vodio naš najtrofejniji klub, a situacija se smirila tako što je trener napustio Marakanu. I dan danas dva nekadašnja saradnika ne pričaju, a izgleda i da neće.

FORMIRA SE STRUKA SRBIJE: Muslin zvao legendu Zvezde

Dragan Džajić je umislio da je kralj i samim tim ne voli da čuje činjenice, već samo nešto što je lepo – rekao je Muslin za Alo i nastavio:

– Ne mrzim ga. Ali neka se bavi svojim problemom. I ne očekujem da ćemo se rukovati kad se budemo videli. On više ništa ne predstavlja u srpskom fudbalu. i to rukovanje mi ništa ne znači. Ne želim da imamo dodirne tačke – rekao je Muslin.

PRVA MUSLINOVA ODLUKA: Reprezentacija igra na “Rajku Mitiću”

0
0

13 Komentara

  1. Muslin zna sta govori,hrabar I ima petlju da kaze pravu istinu.Sta je on? U normalnoj zemlji on bi bio u zatvoru, ali aboliraga predsednik.Zasto?

    0
    0
    Odgovori
  2. Slavoljube Muslinu kazi narodu istinu zasto te je Dzajic oterao iz Crvene Zvezde,Jer si svoga sina uvrstio na platni spisak kao igraca Crvene Zvezde i ako nije ni bio za Srpsku ligu.Nisi ti Draganu Dzajicu ni do kolena sram te bilo,ko te samo
    dovede za selektora.

    0
    0
    Odgovori
  3. Previsoko si poleteo,Slavoljube!Nije lepo tako da se prica o najvecoj fudbalskoj legendi na ovim prostorima,pogotovo o nekom,ko te je doveo za trenera u Zvezdu i gde si stekao trenersko ime.Da nije tako,niko za tebe ne bi cuo.

    0
    0
    Odgovori
  4. Slavoljube nije ti to trebalo,kao prvo niti si neko veliko fudbalsko ime a ni trenersko i zaista se pitam na osnovu čega si (ničim izazvan) sve to izgovorio,ipak si se ti i trenerski i fudbalski hteo to ili ne proslavio u DŽajićevoj Zvezdi….

    0
    0
    Odgovori
  5. A ti si uistinu ostavio neizbrisiv trag !!!! Njegova jedna utakmica, više je dala našem fudbalu , nego sve tvoje , kao igrača i trenera !!!! Sram te bilo , jajaru jedna i „veličino“ umišljena . Daće Bog pa će te oterati , kao i sve pre tebe !!!!

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter