7
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

BOŽOVIĆ U ČUDU: Zar smo danas trebali da izvedemo neki ‘levi’ tim?!

Objavljeno: 08.05.16 u 22:18

Strateg Crvene zvezde imao je odgovor na kritike javnosti posle izvedenog sastava u meču protiv Vojvodine.

On je po završetku meča za TV ArenaSport prokomentarisao večerašnji meč protiv Olimpijakosa.

– Mislim da je utakmica bila u nezgodnom trenutku. Juče smo igrali protiv Vojvodine, morali smo da izvedemo jedan tim, večeras drugi. Neki igrači su igrali i danas i juče. Treba da budemo zadovoljni, nismo u najboljem stanju, nismo mogli da izvedemo najbolji tim – rekao je Božović.

DELIJE REKLE SVOJE: Marakanom se orilo ‘Grofe, ostani’! (VIDEO)

Zatim se osvrnuo na kritike većeg dela javnosti zbog kombinovanog sastava u jučerašnjem porazu crveno-belih od Vojvodine u Superligi Srbije.

– Nije mi bilo jasno zbog čega se pričalo kakav je Zvezda tim izvela protiv Vojvodine, šta je trebalo da večeras izvedemo neki ‘levi tim’, pa da izgubimo. Ova utakmica je poslužila da vidimo gde se nalazimo i da vidimo gde da se pojačamo – objasnio je popularni ‘Grof’.

SMELOST DELIJA NE POZNAJE GRANICE: Kako će UEFA reagovati na ovaj šamar? (FOTO) (VIDEO)

0
0

7 Komentara

  1. Bozovicu, niste trebali, razumemo to potpuno, ali ste morali ranije razmisljati o tome i odigrati mec kasnije ili ranije , mislim na mec sa Vosom, ako vec OLI nije mogao u sredu. Ta opaska Grofova lici na onu „ja cu da uradim sta hocu makar i posledicno povredio propise zbog toga a posle cu da se foliram ,u smislu ima li smisla,ma nije nego?!

    0
    0
    Odgovori
  2. Niko vama ne osporava pravo da to uradite, ali se znaju propisi. A po propisima ste duzni da igrate sa timom koji je u okvirima standardnog, najboljeg . Naravno, moze se vrsiti odredjena rotacija, ali ne i da izadjes sa rezervnim timom ili sa timo sa samo dvojicom regularaca. Spartak je zbog toga kaznjen tri, kazna smanjena na dva boda minusa. Zvezda mora biti kaznjena sa istom kaznom za naredni sampionat , to ne moze da se izbegne. Ocigledno je da Zvezda uziva privilegiju excepcionalnosti i to je jako lose za nas fudbal jer ostali klubovi su u odnosu na nju u neravnopravnom polozaju. Zasto je, npr. Zvezdi smanjena kazna na dva meca bez publike sa tri kad Partizanu nije to ucinjeno, a radi se cak i o nesto blazem a istom prekrsaju? To je jednostavno appsolutno nedopustivo i Partizan s pravom , a Spartak takodje sad moze da se pita, zasto se to Zvezdi prave takvi ustupci. koja je to sila, ko to radi i zasto?

    0
    0
    Odgovori
    • A što da se oduzmu bodovi u idućem šampionatu? Pa ovaj je u toku,neka se oduzmu tri boda u ovom šampionatu. E,grobari jajare,hteli bi ste da vam damo foru u idućem šampionatu. I to može i opet će te da duvate.

      0
      0
      Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter