9
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

SMELOST DELIJA NE POZNAJE GRANICE: Kako će UEFA reagovati na ovaj šamar? (FOTO) (VIDEO)

Objavljeno: 08.05.16 u 21:36

Navijači Crvene zvezde ponovo su pokazali da nemaju nameru da prećute nepravdu.

Susret sa Olimpijakosom navijači Zvezde iskoristili da pošalju poruku UEFA povodom prijema Kosova u njeno članstvo.

ODGOVOR KRIMU: Iz UEFA objasnili zašto su odlučili da prihvate FS Kosovo

SKANDAL: Kosovo primljeno u UEFA

0
0

9 Komentara

  1. UEFA inace ima ozbiljnu nameru da nasim klubovima zabrani igranje zbog stadiona. Licenca je na stendbaju a idioti provociraju….! JA se sad uopste ne cudim ako Zvezdi zabrane igranje u Evropi, to je nakon ovog sranja sasvim realno,
    Takodje, Delije bacaju i Partizan u bunar sa prljavom vodom.

    0
    0
    Odgovori
    • šta svaka čast pa takvi kreteni ko što ste vi ispaštaju klubovi u evropi.na jugu protiv totenhema se istakla zastava pa šta je bilo e vama treba zabraniti ulaske na stadione i dvorane.zbog vas klubovi su među pet u evropi po kaznama.

      0
      0
      Odgovori
  2. Ovi sto brane uefu ili bolje reći blate ovaj postupak i transparent NAJBOLJIH NAVIJAČA NAJBOLJEG KLUBA NA SVETU ustvari podrzavaju odluku Uefa da primi Kosovo a samim tim podržavaju albance a samim tim podržavaju sve što je uradjeno protiv SRPSKOG NARODA SVIH OVIH GODINA…Poruka za sve vas uhvatite se pod ruku sa vašom legendom i prijateljem Vokrijem i marš u Albaniju

    0
    0
    Odgovori
  3. Proracunati su oni,bolje da ih UEFA izbaci pre pocetka tamicenja nego tamo neki Borat u prvom kolu.Salu na stranu uefa ce reagovati na ovaj ‘samar“ tako sto ce da srpski fudbal koji je i onako vec u nokdaunu opali jednom pesnicom i sravni nas sa zemljom.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter