10
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

POMOGAO PARTIZANU: Englezi ne znaju iz kog kluba u Liverpul dolazi Marko Grujić? (FOTO)

Objavljeno: 04.05.16 u 16:10

Engleski mediji izgleda baš slabo prate fudbal van „ostrva“, a dokaz za to je današnja vest na portalu „Tribal fudbal“.

Crvena zvezda je novi šampion Srbije, mada nije ako pitate Engleze. Po njihovom mišljenju to je Partizan. Naime, fudbalski portal „Tribal fudbal“ pustio je tekst u kome se navodi da je budući fudbaler Liverpula, Marko Grujić pomogao Partizanu da osvoji titulu prvaka Srbije.

FOTO: Tribal Football/Printscreen
FOTO: Tribal Football/Printscreen

Takođe, sa Instagrama mladog fudbalera uzeta je izjava, te onda čudi kako su Englezi napravili ovakvu grešku.

HOTSPORT ANALIZA: Zvezda jeste šampion, ali posao nije gotov…

– Šampioni! Jedan od mojih snova se ostvario! Titula sa najvećim klubom na svetu. Volim ove ljude. Hvala vam – napisao je Grujić.

Eto, mladi vezista nije ni znao da je u karijeri igrao za Partizan i osvojio sa crno-belima titulu prvaka Srbije.

GASPROM: Stigla čestitka, hoće li i pare? (FOTO)

0
0

10 Komentara

  1. To nije nista cudno partizan je godinama jedini srpski klub u evropi igrao je ligu sampiona za razliku od zvezde koja ovo takmicenje nije nikada videla sem na televiziji i zadnji put je videla evropu 2006 godine znaci cela decenija je prosla od kada je zvezda igrala evropu grupnu fazu i to kup uefa. Partizan je izbacio jedan njukastl kada je ova ekipa bila treca na tabeli premijer lige i imala najbolju ekipu u istoriji ovoga kluba , igrali smo i sa arsenalom a da negovorim koliko puta smo igrali ligu evrope ili ranije kup uefa u zdnjih 12-13 godina partizan nije igrao evropu svega mozda 3-4 puta . Dok je zvezda za isti period igrala ukupno 2 puta partizan je ove sezone umalo prosao grupnu fazu dok je 2005 godine to i uspeo to su sve misaone imenice za zvezdu i bilo koji srpski klub sem partizana da upste prodju kvalifikacije zbog koeficenta i za zvezdu ce biti isto kao i svake godine misaona imenica da udje ne u ligu sampiona sto je naravno nemoguce vec u ligu evrope jer znamo koja elita ih ceka u zadnja dva kola kvalifikacija .

    0
    0
    Odgovori
    • Vi musavci ste neprimetni u svim sportovima ove sezone a nepismeni Englezi mogu pogledati sta pise na usonji,cije ime je izgravirano za vek vekova i razjasnice im se mnogo brzo.Musavci to nikad nece doziveti a najbolje im je da se vrate u Zagreb i hrvatsku ligu,tamo ce mozda prosperirati,ovde u narednoj deceniji nemaju sta da traze.

      0
      0
      Odgovori
  2. Nista meni ovde nije cudno. Budite malo realni ljudi,FKP je jedini klub koji je ostavio kakvog takvog traga u Evropskom fudbalu poslednjih godina. Zvezde ce tek pokazati koliko moze u Evropi,gde ili plivas ili tones.

    0
    0
    Odgovori
  3. U toj „simbolici“ ima VISE ISTINE nego sto neko moze i da nasluti, prosto, da gruja nije „isfintiran“, iz budzeta FKP bi se NEPOVRATNO „pozajmilo“ TIH FAMOZNIH 6 000 000 evra za EVRO LICENCU, sto je najverovatnije i JESTE UCINJENO, posto sada FKP NEMA ZA ISTUUUUU .!. XXAAXXAA .!.

    0
    0
    Odgovori
  4. I…?
    Eto, cigosi sad valjda mozete shvatiti vasu poziciju u Evropi i poziciju Partizana, ne bas spektakularnu, ali ipak znaju za nas. Jednostavno, nestali ste 15 godina sa mape sokerske , i sad nesto opcite , nema udarca bez Partizanovca, hihi!

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter