7
Domaći fudbal

SLS: Zvezda na Vračaru kreće po titulu, Partizan u Surdulici bez Grobara (SASTAVI)

Objavljeno: 03.05.16 u 09:05

U 4. kolu plej-ofa Superlige Srbije Crvena zvezda gostuje Voždovcu na Vračaru, dok Partizan ide na krajnji jug Srbije u Surdulicu.

Crvena zvezda tri kola ne zna za pobedu. Prednost na prvom mestu tabele se istopila, te crveno-beli sada imaju svega šest bodova više od drugoplasiranog Čukaričkog. Imperativ pobede je veliki, četi Miodraga Božovića je potrebno šest bodova kako bi overila titulu. Neće biti nimalo lako ako se zna da će Crvena zvezda na ovom meču igrati bez standardnih Aleksandra Kataija, Marka Grujića i Huga Vijere.

– Normalno da razmišljamo u pravcu da nam je potrebna pobeda, i što pre obezbedimo titulu koju čekamo od januara, biće nam lakše. Voždovac će sigurno dati sve od sebe da nas poremeti, ali se nadam da smo dovoljno pametni i da ćemo zabeležiti trijumf – rekao je Miodrag Božović.

SRPSKA POSLA: Do početka kola ostalo 24 sata, a već se sumnja u regularnost

Voždovac i Crvena zvezda bi na teren Vračara trebalo da izađu u sledećim sastavima:

 [stextbox id=“hotsport_text_box“]VOŽDOVAC: Popović, Terzić, Mihajlov, Ivković, Radivojević, M. Pavlović, Petrović, Asani, Ćirković, Krasić, Stojanović.
CRVENA ZVEZDA: Kahriman, Petković, Rendulić, Luković, Ibanjez, Donald, Le Talek, Srnić, Plavšić, Ristić, Sikimić.[/stextbox]

Za razliku od Crvene zvezde, Partizan će danas od 18 časova voditi bitku sa Radnikom u Surdulici za Evropu. Crno-beli će na jugu Srbije biti oslabljeni za najvažnijeg „12. igrača“ navijače. FS Srbije je suspendovao „parni valjak“, te Grobari ne mogu organizovano u Surdulicu. Ipak, nema sumnje da će četa Ivana Tomića imati veliku podršku.

RADNIK POŠTUJE ODLUKU FS SRBIJE: Bez Grobara u Surdulici

Partizan na ovom susretu neće moći da računa samo na suspendovanog Ivana Bandalovskog, a evo ko će ga zameniti:

 [stextbox id=“hotsport_text_box“]RADNIK: Ristić, Marković, Simonović, Vuković, Putničanin, Mutavdžić, Radovanović, Deletić, Arsić, Ovusu, Stojanović.
PARTIZAN: Šaranov, Vulićević, Stevanović, Jovanović, Bogosavac, Brašanac, Everton, Ilić, Golubović, Mihajlović, Božinov.[/stextbox]

 [stextbox id=“hotsport_text_box“]

SUPERLIGA SRBIJE, 4. KOLO:

Plej-of:

16.00 Voždovac – Crvena zvezda
17.30 Čukarički – Vojvodina
18.00 Borac Čačak – Radnički Niš
18.00 Radnik – Partizan

Plej-aut:

17.00 Novi Pazar – Javor
17.00 Rad – OFK Beograd
17.00 Spartak – Jagodina
18.00 Metalac – Mladost L

[/stextbox]

Tablice vam donosi SofaScore – rezultati uživo

0
0

7 Komentara

  1. …“Krece..“, da li „krece“ peske ili rent-a-car vozilom, posto nista svoje nemaju, prezaduzeni su, i GRB su zalozili, znaci nema dalje, dno-dna, a „krecu po titulu“..?? Cega „titulu“, mozda po „titulu“ najzaduzenijeg FK na ovim prostorima, a i daleko sire, ili po aboliranoj „upravi“, koja je tu po zadatku…?? .!. XXAAXXAA .!. Ma, da je pravde, odavno bi KLJUC od K.A.T.A.N.C.A. bio bacen !!!

    0
    0
    Odgovori
  2. …“Krece..“, da li „krece“ peske ili rent-a-car vozilom, posto nista svoje nemaju, prezaduzeni su, i GRB su zalozili, znaci nema dalje, dno-dna, a „krecu po titulu“..?? Cega „titulu“, mozda po „titulu“ najzaduzenijeg FK na ovim prostorima, a i daleko sire…?? .!. XXAAXXAA .!.

    0
    0
    Odgovori
  3. „Normalno..“, da li je NORMALNO, da fk, koji je pezaduzen, poharan i devastiran od strane sopstvenih „legendi“, dodje i situaciju da „krece po titulu“..???!!! .!. XXAAXXAA .!. E, Srpski narode, kako je mozak lako isprati i zavesti, da se nesto NENORMALNO predstavi kao „NORMALNO“ !!!

    0
    0
    Odgovori
  4. Kao pfc fan, mnogo mi je drago da Ivan daje sansu malom Golubovicu, izvanredan je i veoma talentovan decko. Alen nije u formi pa je svrsishodnije dati sansu momku koji grize i na taj nacin cemo dobiti novog pouzdanog krilnog napadaca. On moze odlicno da igra i u sredini, na Brasancevoj poziciji ako bi on koji slucajem na leto odleprsao put inostranstva.Takodje, drago mi je i zbog Miladina, igra pristojno i neka stice iskustvo.
    Sto se tice ocekivanja, pobeda nego sta, usli smo u formu, igraci dobro i angazovano istrcavaju svoje minute, kombinatorno se uvezuju i stvaraju sanse. U pravo vreme a to govori i da smo definitivno izasli iz krize. Jos da kazem, Ivan je svojim trenerskim talentom uspeo da ekipu vrati „iz mrtvih“ i dokazao da je stvarno veoma talentovan trener. Svi pa i on znaju da ga navijaci gotive kao veoma pozitivnog i pametnog coveka i ne sumnjamo da ce tim sa njim zajedno samo rasti.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter