1
Domaći fudbal

FOTO: Aleksandar Ilić

SRPSKA POSLA: Do početka kola ostalo 24 sata, a već se sumnja u regularnost

Objavljeno: 02.05.16 u 19:26

Fudbaleri Radničkog u utakmici sezone gostuju ekipi Borca u Čačku, a Nišlije već sumnjaju u regularnost ovog meča. Iako 34. kolo još nije ni počelo.

Predsednik FK Radnički Radan Ilić poručuje da ne veruje u slučajnosti i da ga brine podatak da će meč u Čačku suditi Majo Vujović, sa prebivalištem u Novom Sadu. Ništa ovde ne bi bilo sumnjivo, da novosadska Vojvodina nije direktan konkurent Radničkom u borbi za četvrto mesto i izlazak u Evropu.

– Na kraju prvenstva umesto na zelenom terenu, stvari se rešavaju van njega. Već smo imali loše iskustvo u utakmici sa ekipom iz Novog Sada u 29. kolu (gosti slavili 3:0), meč na Čairu je tada rešen u 15. i 19. minutu uz pomoć sudije, penalom i crvenim kartonom, su došli do pobede, poručuje Ilić.

LEŠNJAK PRED VOJVODINU: Ne smemo da se opustimo posle Partizana i Zvezde!

Predsednik superligaša iz Niša ističe da Radnički nije mogao ranije da reaguje i traži promenu sudije, jer zbog praznika nijedna institucija u FSS nije radila. On takođe dodaje da je ekipa kojom predsedava dovedena pred svršen čin jer je sada kasno da se uloži žalba na delegiranje sudija, zbog toga što do početka meča ne postoji niko ko bi na nju reagovao.

ČAROLIJA JE JOŠ UVEK TU: Nova majstorija u cipelama Dragana Stojkovića Piksija (VIDEO)

– Jedino što nama preostaje, jeste da u svojoj režiji sutra snimamo utakmicu i ukoliko budu uočene neregularnosti, mi ćemo sporne dokaze izneti svim nadležnim institucijama u zemlji i inostranstvu. Nikakvu krađu nećemo da dozvolimo. Želimo da bolja ekipa predstavlja Srbiju u Evropi, a ne da se o tome odlučuje van terena.

Radan Ilić ističe da će Radnički protiv Borca ići na pobedu, ali takođe je na kraju razgovora još jednom apelovao na sve da dozvole fudbalu da pobedi, a da tri boda odnese ekipa koja svoj kvalitet pokaže na terenu.

U oktobru mesecu prošle godine novosadski sudija ušao je u fizički duel sa Redžepom Koraćem iz Novog Pazara, a ekipa sa Jošanice je tom prilikom od sudijske komisije zahtevala da za mečeve Pazara nikada ne delegira Vujovića.

Pripremio: Aleksandar Ilić

0
0

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter