1
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

BOŽINOV I BIVŠE SUPRUGE: Nisam zavodnik, poštujem majke moje dece! (FOTO)

Objavljeno: 01.05.16 u 10:54

Napadač Partizana, Valeri Božinov pričao je pred uskršnje praznike o tome da li je zavodnik i o svojim bivšim suprugama, bugarskim lepoticama.

Bivši fudbaler Mančester sitija i Juventusa je istakao za Informer da sebe ne smatra zavodnikom i da nije istina da je u lošim odnosima sa svojim bivšim suprugama, pevačicom Alisijom i manekenkom Nikoletom Lozanovom.

FOTO: YouTube
FOTO: YouTube

– Uopšte ne smatram sebe zavodnikom. Imam super odnos sa obe bivše supruge. To sam im rekao već u početku, moramo da imamo dobar odnos zbog dece. Obe ih poštujem, to su majke moje dece. Sve što je bilo ostavili smo za sobom, to je prošlost. Idem dalje u životu – rekao je Valeri Božinov.

MIHAJLOVIĆ BI U REPREZENTACIJU: Živković i ja u Partizanu? Uh, kako bi to bilo moćno!

Sin napadača Partizana igra u Levskom iz Sofije i nada se da će ga junior nadmašiti jednog dana.

 

A photo posted by Nikoleta Lozanova (@ni_lozanova) on

 

– Sve što radim radim zbog njih. Čim dobijem platu, šaljem im novac. Kad su oni dobro, i ja sam dobro. Teško mi je što sam odvojen od njih, ali dokle god budem mogao da zarađujem od fudbala, zarađivaću zbog njih – iskren je Božinov.

Bugarin je takođe otkrio nešto što je malo ko znao, a to je zemlja u kojoj je načinio prve fudbalske korake.

– Život mi je bio težak. Kada sam imao dve godine, moji roditelji su se razveli. Šta ću, prekidi brakova se dešavaju svuda u svetu. Ipak, i dan-danas imam super odnos sa ćaletom. Kao mali sam otišao na Maltu s majkom, gde me je pronašao sportski direktor Lećea Pantaleo Korvino. On me je otkrio, kao i Jovetića, Nastasića, Vučinića – zaključio je Valeri Božinov.

ŠKOLSKI: Sjajna akcija Partizana i promašaj mladog Golubovića (VIDEO)

0
0

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter