12
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

PRIKRIVAJU SE NEČASNE RADNJE: Zbog Vazurinog obezbeđenja kasne plate zaposlenima, to je razlog obračuna!

Objavljeno: 29.04.16 u 10:57

Opozicija okupljena oko Nenada Bjekovića pod imenom ‘Crno-bela familija’ oglasila se povodom jučerašnjih optužbi da oni stoje iza napada na generalnog direktora crno-belih Miloša Vazuru.

Napad na Miloša Vazuru, pa lavina posledica tog obračuna ispred stadiona Partizana dovela je do toga da optužbe stignu na račun opozicije crno-belih, takozvane, ‘Crno-bele familije’.

Na njenom čelu je Nenad Bjeković koji se juče već oglasio u kratkoj izjavi, a sada je to učinjeno i daleko opširnije, putem saopštenja koje prenosimo u celosti:

– Primorani smo da se oglašavamo posle novi gnusnih laži koje u vidu izjava ili saoštenja plasiraju pojedinci iz FK Partizan.

Pre svega želimo da se ogradimo i osudimo nemile scene kojih smo bili svedoci na parkingu ispred Stadiona ”FK Partizan” a koje Uprava koristi da širi laži, mržnju i svoje neuspehe i svoj neligitiman boravak u klubu sakrije iza istih.

FK PARTIZAN: Vazuri su pretili smrću!

Sve što se dogodilo, apsolutno nema nikakve veze sa bilo kojim članom Skupštine i našom namerom da legitimno i sa spremnom većinom nadglasamo lažne institucije i pojedince koje rukovode klubom u ovom trenutku. Sramno je optužiti legende kluba, uspešne privrednike i dugogodišnje sportske radnike koji stoji iza naših zahteva da na bilo koji način pokušavamo da urušimo klub ili stvorimo atmosferu straha i linča.  

Mi smo u klubu od osnivanja, tu smo sa imenom i prezimenom, dali smo i krv i znoj za FK Partizan. Pretnjama i ucenama su, tvrdimo odgovorno, izloženi samo zaposleni koji su tražili u interesu Partizana vanrednu Skupštinu, a kojima generalni direktor kluba i njegovi savetnici dnevno prete. Direktor i nekolicina njemu bliski, donedavno potpuno anonimni sitni prevaranti, a sada zvezde dnevne štampe, koji koriste klub za ličnu promociju, i zbog kojih se više ne piše o igračima i pobedama, o navijanju i uspesima FK Partizan.

Mi, koji smo gradili klub od osnivanja, učestvovali u svim uspesima i bili uz klub u svakom trenutku – predstojeću Skupštinu ne gledamo kao borbu za vlast kako klub to saopštava ili kao borbu za život ili smrt. Skupština će samo one koji su zalutali u naš voljeni klub uputiti u pravac u koji ih javnost i iskreni navijači upućuju. Partizan mora da nastavi da idem putem slave i pobeda a ne putem ličnog interesa i kriminala.

BRUTALNO: Partizan objavio snimak napada i tuče ispred stadiona u Humskoj! (VIDEO)

Lični interes je taj koji Miloša Vazuru, iza koga se kriju Milan Obućina, Ivan Ćurković, Žarko Zečević, Milorad Vučelić i još nekolicina njihovih kriminalnih rođaka i prijatelja, prisiljava da se grčevito bore za opstanak u klubu. Sve u nameri da bi pokušali da prikriju nezakonite radnje, koje su već, nadamo se, predmet istraga državnih organa.

Kriminalne radnje ili neraščišćeni računi su možda i povod poslednje obračuna na parkingu stadiona. Na priložem snimku nismo videli da je bilo ”iznenadnog prilaženja” bilo kome, već da je Miloš Vazura vodio razgovore sa osobama koje poznaje. Nismo videli ni pripadnike klupskog obezbeđenja, klub ima nekoliko portira, ali ne i obezbeđenje. Niko od klupskih vozača nije bio u blizini.

Takođe, saznali smo da je generalni direktor Miloš Vazura angažovao privatno obezbeđenje i da zato kasne plate zaposlenima. U svim aktivnostima i namerama imao je pomoć najbliže rodbine i prijatelja čije zadatke ispunjava, a sve na štetu FK Partizan.

ZGROŽEN: Nenad Bjeković oštro odgovorio na optužbe!

Nadamo se da će ova Uprava, njeni savetnici i kriminalno okruženje koje su sa sobom doveli uskoro napustiti prostorije FK Partizan. Mi, okupljeni oko ”Crno-bele porodice” nastavljamo sa pripremama za Skupštinu i pozivamo majstore manipulacija i laži da u interesu kluba prestanu da vrše nepotrebne pritiske na javnost, igrače i zaposlene.

Spremni smo i dalje da pomognemo i razgovaramo. Da učinimo sve što je u interesu kluba, da uspemo da zaboravimo svaki nastup i izjavu svih pojedinaca nedoraslih imenu kluba. I da na Skupštini koja nam predstoji u jednom mirnom tonu i ambijentu apsolutnom većinom članova Skupštine obećamo crno-beloj javnosti jednan iskren i spotski pristup obavezama i odgvornostima. Svemu onome što se podrazumeva, a nismo primetili prethodnih godinu dana – stoji u saopštenju „Crno-bele familije“.

0
0

12 Komentara

  1. Druze, Milosevic? Hahahhahahah pa gde bas njega nadje. Taj je odavno propao kada su finansije u pitanju. Pa zato se svuda gura i trazi neku funkciju.

    0
    0
    Odgovori
    • Aj tebe onako da izsutiramo koliko kinti trazis debilcino!!!! A i naslov je debilski pa koje pare su u pitanju da onako treba sutirati nekog sa agresijom do ubistva???Dajte budite realni to je sukob dve grupe jer i ti debili iz obezbedjenja su huligani i p…ke njih dvadeset nesme da krene na tri majmuna!!!! Lako je biti jak kad obican navijac krene na nekog funkcionera pa njih pet polome jednog kao na splavu do smrti a kad je neko jaci p…..e beze po parkingu!!!! Zao mi je momka jer taj snimak su gledali majka,otac,brat sestra ako je ozenjen supruga deca to je propast!!!!

      0
      0
      Odgovori
  2. Nikada radnici nisu, zbog plata, plaćali batinaše da im tuku rukovodstvo. Bilo je štrajkova, pobuna, ali angažovati batinaše to mogi samo nasilnici, mafijaši ili bande kojima je nešto uskraćeno. Ove je neko poslao iz ličnih interesa, ili izgubljenih pozicija.Sud neće ni ovoga puta reagovati kao i kod nameštanja utakmica i trošenja narodnih para. Klubovi dužni, ali opet treba dovesti još deset igrača za evropu.Čim mali klub pobedi ili pruži otpor, nastaje panika, da li smo dovoljno dobri za evropski učinak. Kupuj, kupuj… ko te pita za dug, porez, struju ili plate zaposlenima.

    0
    0
    Odgovori
  3. Dragi prijatelji, dali ste ili od jednih ili od drugih koji se rado prodaju i nazivaju „Crnnbela familija“ ,dakle,da li ste culi njihov program za razvoj napredak Kluba?
    Ne, niste. Necete ni cuti, to cuvaju za Skupstinu kad je,to je dugogodisnja praksa pokazuje, najlakse obecavati, lagati i impresionirati naivne i mahom nazalost i neobrazovane bivse igrace. Onda ce se po koji put desiti prevara, tipa Popovica, jednog i drugog,Djurica pa i Toleta ,koji nisu izvrsili obecano sa cime su i dobili glasove.Zamislite, cak ni sponzora za Klub nasli nisu a ostajali su mandate i mandate do kraja. To su maheri za prevare, suptilni prevaranti koji cim dodju u klub odmah snime potrazivanja,kojih malo ostane jer opussu sve pre odlaska, kao Djuriceva grupa,a svi lice kao jaje jajetu. I ni slucajno da utuze jedni druge,ne sve sklone, naprave „cistu situaciju“i krenu putem prethodnika. Cuvaju jedni druge i nemaju vremena sudove, zure da rade ono sto ih samo interesuje, da oglobe, oglodju klub do gole koscine.Ugovore sklapaju daleko u ilegali, bez svedoka, u Becu, Milanu, Parizu, …Vreme je da dodje nova garnitura gorih od prethodnika, koja ce sebi odrediti vrhunske plate, zaduziti klub i podkradati klub, zestoko ili manje zesce, zavisno od toga koliko „ve voljeni im klub“ ,urlajuci. „Partizan je ispred i iznad svih“! Zato, odlazite svi i jedni i drugi, hocemo Savu za predsednika, barem je posteniji od svih vas, ili Pedju Mijatovica. Hocemo onog ko je u stanju da razmislja i radi u interesu kluba, dovoljno bogat da ne krade ne hajuci za jadni klub.
    ,

    0
    0
    Odgovori
  4. Navijacka grupa Janicari je poznata kao veliki borac za prava radnika u Srbiji i sigurno su napad izveli da bi zastitili osiromasene radnike i naterali upravu da im da plate. Sacuvaj boze, kada vidim ko je vlast, a ko opozicija, mogu samo da pozelim srecu voljenom klubu, ne pise nam se dobro u svakom slucaju. Dok satrap salje svoje ljude da vode FK Partizan, ovakve vesti bice ceste.

    0
    0
    Odgovori
  5. U upravi kriminalci, a oko Bjekovica sve avangarda i krem drustvo?! Banda i olos i jedni i drugi!!! I jos momak dobi batine zbog plata koje kasne?! Hahahahaha! Cirkus Medrano je u Humskoj!

    0
    0
    Odgovori
  6. .!. XXAAXXAA .!. Klupko se odmotava, sledi zestok odgovor silama zla, brzo ce shvatiti, kada vec bude kasno, definiciju pakla .!. XXAAXXAA .!. U sve su OVO upucene „ambasade“, za „stare i mlade“ !!! ………………………………….

    0
    0
    Odgovori
  7. .!. XXAAXXAA .!. Klupko se odmotava, sledi zestok odgovor silama zla, brzo ce shvatiti, kada vec bude kasno, definiciju pakla .!. XXAAXXAA .!.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter