0
Evropske lige

FOTO: TalkSport

NESVAKIDAŠNJE, NEVEROVATNO I NEPONOVLJIVO: Evo zašto je Lester bez premca (VIDEO)

Objavljeno: 27.04.16 u 15:37

Ekipa Lestera ove godine je pokupila simpatije celog sveta. Razlog koji se krije iza toga mnoge će iznenaditi, ali savršeno opisuje zaista neverovatnu sezonu ovog tima iz grada koji se nalazi u Istočnom Midlendsu.

Nakon što je Totenhem remizirao sa Vest Bromvičem, novinari su upitali Klaudija Ranijerija kako je proveo to veče. Ranijerijev odgovor na savršen način je opisao ono što je Lester i dovelo na korak do šampionske titule:

– Šta sam uradio posle Totenhemove utakmice? Ništa, opuštao se. Potrebno mi jeto, nakon 90 minuta pakla na stadionu „King Pauer“. Ipak, to ne mogu da kažem i za igrače. Te večeri mi je neko oko ponoći zvonio na vrata. Zvuk „dili ding – dili dong“ me je skoro probudio, pošto sam bio nadomak sna. Otvorio sam vrata i nasmejao se – bili su to Rijad Marez i Džejmi Vardi, koji su igrali neki čudan ples ispred moje kuće. Verovatno su popili koje pivo više u nekom pabu.

PREMIJER LIGA: Lester ima tri meč lopte – Totenhem samo do boda protiv VBA! (VIDEO)

Ranijeri je potom otkrio i svoju reakciju:

– Pohvalio sam ih za ples! Stvarno su lepo igrali… Onda sam ih poslao kući, pošto smo sutra imali trening.

Na čuđenje novinara zbog tako blage reakcije, Ranijeri se nasmejao:

– Ne mogu da budem strog prema njima… Oni meni poklanjaju san, poklanjaju sebi svoj san, rekao je Ranijeri, da bi zaključio rečima koje su verovatno i najveći razlog zašto je Lester na korak do večnosti:

TUŽNA PRIČA: Kladio se da Lester osvaja titulu, ali smrt je bila brža

– Znate… Sa druge strane, moji momci su malo ludi.

(Youtube/Copa 90)

SVE ZARAD FUDBALA: Fudbaler Lestera propuštao obroke zbog treninga

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter