0
Evropske lige

SVE ZARAD FUDBALA: Fudbaler Lestera propuštao obroke zbog treninga

Objavljeno: 17.04.16 u 15:32

Jedan od fudbalera koji je u ovoj sezoni osvojio srca ljubitelja fudbala na ostrvu Rijad Marez, otkrio je čega je sve morao da se odrekne zarad fudbala.

Zvezda Lestera, 25-godišnji Alžirac otkrio je u razgovoru za ‘Skaj sport’ da je redovno propuštao obroke zarad treninga. Ovaj napadač je tokom sezone postigao 16 golova uz 11 asistencija u poteri Lestera za titulom prvaka Engleske, uz Vardija jedan je od najzaslužnijih za trenutni plasman.

Kao mršavog tinejdžera bilo je moguće videti ga isključivo sa loptom na ulici Pariza u kome je odrastao. Zbog muslimanske veroispovesti, tokom ramazanskog posta mogao je samo da večera, a zarad fudbala on je propuštao i to.

SERIJA A: Ludnica u Bergamu i goleada bez pobednika, Roma ne može bez Totija (VIDEO)

– Bio sam mršavi ulični fudbaler, tek kao 19-godišnjak sam pristupio fudbalskoj akademiji. Svakodnevno sam vežbao driblinge na ulici. Ne postoji fotografija iz mog detinjstva na kojoj ne držim fudbalsku loptu u rukama, rekao je Marez.

Fudbaler Lestera nalazi se u užoj konkurenciji u izboru za fudbalera godine, uz saigrača Džejmi Vordija, Ngolo Kantea, fudbalera Arsenala Mesut Ozila, Hari Kejna i Dimitrij Pajeta.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter