6
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

DA LI NAJAVLJUJE DOLAZAK U ZVEZDU: Najbolji strelac ‘brđana’ pecnuo Partizan

Objavljeno: 27.04.16 u 22:15

Andrija Pavlović je bez sumnje MVP plej-ofa Superlige Srbije, a to je potvrdio i protiv Crvene zvezde sa dva pogotka.

Posle meča nije krio zadovoljstvo pobedom, a Delijama će prirasti uz srce jer je posle meča „pecnuo“ večitog rivala Partizan, rečima da je ovo bila utakmica dva naša najbolja tima.

– Bila je jako bitna utakmica za nas. To što nije bilo publike je bila naša prednost. Bila je otvorena utakmica sa obe strane. Mi smo dali taj gol iz prekida koji nam je dosta pomogao. Posle toga mi je njihov golman slučajno odbranio onaj zicer, pa kasnije i Saletu Jovanoviću. U svakom slučaju mislim da smo opravdali epitet derbija. I zaista mislim da je ovo utakmica dve najbolje ekipe u ligi – rekao je Pavlović posle meča za MocartSport.

FUDBALSKA PRAVILA: Pavlović je postigao jedan od čudnijih golova u Superligi, ali je poništen (VIDEO)

Ipak, napadač Čukaričkog ne veruje da njegov tim može da sustigne prednost Crvene zvezde, ali je otkrio cilj „brđana“.

– Niko na to ne gleda tako. Zvezda ima relativno lagan raspored do kraja sezone. Naš cilj je da obezbedimo Evropu što pre. I ako uspemo da razdvojimo Zvezdu i Partizan na tabeli. To bi bo veliki uspeh za klub i za nas igrače. Probažemo da zadržimo to drugo mesto. O tituli ne razmišljamo – iskren je bio Pavlović.

TEŠKA SITUACIJA ZA ZVEZDU: Pavlović provozao Lukovića, Čuka vodi 2:0 (VIDEO)

ŠOK: Čuka vodi na Marakani (VIDEO)

0
0

6 Komentara

  1. Partizanu ce trebati na leto Sejduba Suma,i Ovusu, a ovaj Pavlovic, mogao bi samo da zamoli Partizan,da ga primi u svoje redove, makar sa klupe da ulazi, dao dva gola Zvezdi i sta sad, pa i drugi su dali,cak mislim da je jedan autogol bio, kao onaj od Evertona sto je Zvezda dobila, Pavlovic to jos mora da uci,i uci da takav da, da decko dosta vezba posle treninga,mozda i uspe,al pitanje je kad, mozda i kao veteran,nekad,na rukometne golove,hehe,pozdravcic.

    0
    0
    Odgovori
  2. Ih zamisli pecnuo Partizan,haha. Koja dva najbolja tima, ko je od ta dva najbolja tima zadnjih godina bio uzastopno prvak nekoliko godina? Nijedan, koji je od njih bar nesto uradio u Evropi od kada je Srbija samostalna drzava, i tu se odgovor zna. Tako da vise pecka njih sto jos nemogu to sto je Partizan do sada uradio, hajd prvo se ugledajte na Partizan pa posle pricajte. Pozdrav.

    0
    0
    Odgovori
    • Ne znam da li si upucen ali Zvezda je bila sampion Evrope za razliku od tvog malog kluba! A uzastopne titule….odgovor daju Tole i Bojan Radovanovic! Sakrij se i ne sramoti se!!!

      0
      0
      Odgovori
  3. Dobar je igrac ovaj pavlovic! nema zbora, bas dobar. E, sad, pitam se sto ce Zvezda da ga kupuje kad ima Vieiru? To bi bila glupost, ne treba joj i to bi bilo samo rasipanje i onako skromnih finansija. Zdrav Vieira i dobri bekap igraci na devetki-to Zvezda vec ima, bolje je da kupi centarhalfa i jednog bas dobrog prednjeg veznog, bekovi su takodje dosta ranjivi…..
    Ja licno sumnjam da ce Zvezda dovesti ovog momka, jednostavno jer ga tesko moze platiti a Cuka nema nameru da ga daje za sitnis, prodace ga za 2 mil. u inostranstvo. Sigurno je vec veoma zapazen od strane skauta velikih klubova….

    0
    0
    Odgovori
  4. Nikakvo peckanje,sve sto je rekao,u pravu je.Jedino je zaboravio da pomene stativu i precku Zvezde,kao i zicer Kataija,ako je vec pomenuo dve srecne odbrane Kahrimana,ako se vec latio sansi i ko je sta propustio.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter