3
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

FUDBALSKA PRAVILA: Pavlović je postigao jedan od čudnijih golova u Superligi, ali je poništen (VIDEO)

Objavljeno: 27.04.16 u 21:20

Napadač Čukaričkog postigao je tri gola protiv Crvene zvezde, ali mu je poslednji poništen posle nesvakidašnje situacije.

Igrao se 87. minut kada je Čukarički mogao da potvrdi pobedu. Kahriman je pogrešio pri izvođenju bekovske lopte, Pavlović je to iskoristio i presekao loptu i postigao gol. Ipak, pogodak je poništio glavni sudija Ilić, a evo i zbog čega.

(Izvor: YouTube/Sport Nation)

TEŠKA SITUACIJA ZA ZVEZDU: Pavlović provozao Lukovića, Čuka vodi 2:0 (VIDEO)

Naime, po pravilima fudbalske igre kada se izvodi lopta koja je izašla u gol aut, ona mora da napusti kazneni prostor. Pavlović je presekao kad je bila u šesnaestercu, te je pogodak poništen, iako su se sa klupe Čukaričkog bunili i protestvovali.

ŠOK: Čuka vodi na Marakani (VIDEO)

0
0

3 Komentara

  1. Opravdano poništen pogodak, lopta je u igri kada napusti kazneni prostor! Skoro sam na testiranju imao ovakvo pitanje

    0
    0
    Odgovori
  2. Nema gola, da bi lopta bila u igri kada se vraca sa vrata mora da napusti golmanski prostor, posto nije napustila racuna se da igra nije ni pocela

    0
    0
    Odgovori
  3. Ne znam da li je ovo regularan gol i sta kazu pravila.Znam samo,da je igrac ekipe,ciji je golman dodao loptu,kojim slucajem pipnuo prvi loptu u 16 metara,da bi se ponovio gol aut a za ovako nesto nisam siguran.Jedino je definitivno sigurno a to je da Lukovic zasluzuje penziju jer ga je Pavlovic namagarcio nekoliko puta,kao i mnogi drugi tokom ove sezone.Pod hitno dva dobra stopera u Zvezdu a iz Cuke uzeti Stojkovica i Pavlovica,kao i onog crnca iz Surdulice.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter