0
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

PARTIZANOVA MLADA NADA: Želim više da igram!

Objavljeno: 26.04.16 u 14:08

Saša Lukić dao je intervju za klupski sajt, u kom je poručio da bi voleo da češće bude na terenu, kao i da smatra da ova ekipa Partizana može mnogo.

Lukić je prvo izrazio sreću zato što je mnogo igrača Partizana iz omladinske škole kluba iz Humske:

– Drago mi je da ima dosta novih igrača iz Partizanove omladinske škole, kojima je ukazana šansa. Svi se poznajemo, stasavali smo zajedno i sanjali o dresu Partizana. Znače nam saveti starijih igrača, jer smo upravo njih gledali na terenu dok nismo bili u prvom timu. Samo ovako treba da nastavimo uz rad, disciplinu. Mladost i iskustvo su uvek dobitna kombinacija.

Lukić je potom dodao da njegovo vreme tek dolazi, iako bi voleo da igra više:

NEMA TIH PARA: Partizan ni po koju cenu ne želi da ostane bez bisera

– Voleo bih više vremena da provodim na terenu i da imam kontinuitet, ali o tome uvek i jedino odlučuje trener, a ja sam tu u službi tima. Da li ću igrati tri, pet ili trideset minuta, ja ne odlučujem. Moje je da radim i čekam na šansu. Svestan sam konkurencije, ali i svojih kvaliteta. Sebe vidim u veznom redu. Moja prednost je što sam brz, dobro napadam prostor i mogu da šutiram sa obe noge i upravo to treba da koristim na utakmicama. Ipak to se stiče kroz rad i utakmice.

Za kraj, Lukić je prokomentarisao i predstojeći meč sa Borcem iz Čačka:

– Utakmica protiv Borca je šansa da iskoristimo sve svoje potencijale, vratimo se na pobednički put i da sve što nije bilo dobro protiv Čukaričkog ispravimo. Verujem u tim, naše znanje i mogućnosti.

IZ VEDRA NEBA: Partizanovac stiže u najjaču ligu sveta? (FOTO)

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter